Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανανέωσε με Toro Rosso o Kvyat!

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωσε με Toro Rosso o Kvyat!

FORMULA 1

Ανανέωσε με Toro Rosso o Kvyat!

FORMULA 1

Εκεί που οι σχέσεις του με την «οικογένεια» της Red Bull φαίνονταν τεταμένες, που τα αποτελέσματά του δεν ήταν και τα καλύτερα και που το όνομά του «έπαιζε» πολύ τόσο για τη Renault όσο και για τη Force India, ξαφνικά είχαμε ανατροπή! Ο Daniil Kvyat θα παραμείνει στη Scuderia Toro Rosso!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Η ιταλική ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου των δύο πλευρών και για το 2017, πράγμα το οποίο στην περίπτωση του Carlos Sainz Jr συνέβη το καλοκαίρι. Έτσι, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Toro Rosso έχει επισημοποιήσει το δίδυμο της τόσο νωρίς!

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Red Bull και τον Δόκτωρ Marko και όλους στην ομάδα, για την υποστήριξή τους αλλά και την πίστη που έδειξαν στο πρόσωπο μετά την επιστροφή μου στην ομάδα πριν μερικούς μήνες. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε και το 2017 και στοχεύω ψηλά. Όπως πάντα θα δώσω το 200% των δυνατοτήτων μου», είπε ο 22χρονος.

Είναι μία δύσκολη σεζόν για τον Kvyat

Είναι μία δύσκολη σεζόν για τον Kvyat

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της Toro Rosso, Franz Tost, εξήγησε την παραπάνω επιλογή: «Δεδομένων των μεγάλων αλλαγών στη Formula 1 το 2017 αλλά και στην ομάδα μας με την αλλαγή παρόχου μονάδων ισχύος, είναι πολύ σημαντική η σταθερότητα που δίνει η παρουσία των ίδιων οδηγών».

Όλα αυτά σε μία πολύ δύσκολη σεζόν για τον Kvyat. Που ξεκίνησε στην RBR, περιελάμβανε ατυχήματα, εντάσεις και ουσιαστικά υποβιβασμό στην Toro Rosso.