Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Alonso: Μια βροχή θα μας σώσει!

Ελλάδα 17:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alonso: Μια βροχή θα μας σώσει!

FORMULA 1

Alonso: Μια βροχή θα μας σώσει!

FORMULA 1

Ο Ισπανός προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το team radio και την ένταση με την ομάδα ενώ για σήμερα εναποθέτει τις ελπίδες του στη βροχή. ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Στις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές όπου ο 32χρονος πιλότος έφερε τη Ferrari του στην 5η θέση πίσω από δυο μονοθέσια με ίδιο κινητήρα. Εμπρός του στην 4η θέση εκκινεί ο Μάσα με Ferrari και στην 3η ο Χούλκενμπεργκ με Sauber – Ferrari.

Στην πρώτη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι δυο Red Bull με το Φέτελ να φαντάζει ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Μιλώντας χτες βράδυ στον επίσημο δικτυακό τόπο της F1, ο Αλόνσο προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τους χαρακτηρισμούς περί «ιδιοφυιών» και να βρει διέξοδο στο σημερινό αγώνα και την βροχή.

Advertisement
Advertisement

Φερνάντο υπάρχει θέμα με όσα ελέχθησαν στην ενδοεπικοινωνία;
Η συνομιλία έχει παρεξηγηθεί γιατί δε δημοσιοποιήθηκε το κομμάτι με τις ευχαριστίες μου προς την ομάδα και το Φελίπε. Αλλά εντάξει είμαι καιρό στη F1 και ξέρω πως λειτουργούν αυτά. Ποιος ξέρει τι θα γίνει αύριο στον αγώνα, ίσως κερδίσω, πρέπει να μάθω να ζω μ’ αυτά.

Θα μπορέσεις να ακολουθήσεις τις Red Bull;
Νομίζω. Για μας σύνηθες ήταν στις δοκιμές να υπάρχουν 3 ή 4 μονοθέσια ανάμεσα στις Red Bull και εμάς. Έπρεπε να τους περάσουμε και μετά οι Red Bull είχαν φτιάξει μια διαφορά που συνήθως διατηρούνταν. Αν έχουμε καλό ρυθμό στον αγώνα δε βλέπω το λόγο να μην μπορώ να τους ακολουθήσω.

Αν βρέξει θα επηρεαστεί ο ρυθμός σου;
Αν βρέξει αλλάζει ο αγώνας. Κάθε μεταβολή στις καιρικές συνθήκες είτε ο αγώνας είναι μεικτός, είτε βρεγμένος μπορεί να μας βοηθήσει. Σε στάνταρ αγώνα στεγνό, θα είναι πιο δύσκολο να κερδίσουμε τις Red Bull.