Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Alonso, ο ταξιτζής!

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alonso, ο ταξιτζής!

FORMULA 1

Alonso, ο ταξιτζής!

FORMULA 1

Ο Μαρκ Γουέμπερ έμεινε στον τελευταίο γύρο όταν ο κινητήρας της Renault πήρε φωτιά και ο Φερνάντο Αλόνσο σταμάτησε για να τον μεταφέρει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Αυστραλός διέσχισε την πίστα ενώ περνούσαν άλλα μονοθέσια, αυτό κρίθηκε επικίνδυνο, πήρε επίπληξη από τους αγωνοδίκες και επειδή ήταν η 3η φετινή επίπληξη, στην Κορέα θα εκκινήσει 10 θέσεις πιο πίσω από τη θέση που θα καταταγεί.

Μιλώντας σχετικά ο Γουέμπερ τόνισε: «Έξι γύρους πριν τον τερματισμό, οι μηχανικοί μας άρχισαν να ανησυχούν για τη κατάσταση του μονοθεσίου. Ήταν ατυχής η εξέλιξη αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Έπρεπε να αλλάζω νωρίς σχέσεις στο κιβώτιο, άρχισα να έχω απώλεια ισχύος. Προσπάθησα να φτάσω στον τερματισμό αλλά στον τελευταίο γύρο το μονοθέσιο μου πήρε φωτιά».

Advertisement
Advertisement

Από τη Red Bull αντέδρασαν στην ποινή του Γουέμπερ και η αλήθεια είναι πως η εν λόγω εικόνα είναι ενδιαφέρουσα για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χάμιλτον όμως έδωσε μια διαφορετική οπτική: «Επέστρεφα στα πιτ και βλέπω τον Αλόνσο μπροστά μου σταματημένο. Κάνω απότομα δεξιά και ευτυχώς ο Γουέμπερ που περπατούσε είχε φτάσει τη Ferrari. Αλλιώς θα τον πατούσα».