Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Alonso: Ατού για τη Ferrari ο Raikkonen

Ελλάδα 1:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alonso: Ατού για τη Ferrari ο Raikkonen

FORMULA 1

Alonso: Ατού για τη Ferrari ο Raikkonen

FORMULA 1

Ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην πατρίδα του όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα κεντρικά της Santander στη Μαδρίτη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Η διεθνής τράπεζα με έδρα την Ισπανία είναι ο βασικός υποστηρικτής του Alonso στη F1 σε κάθε βήμα της καριέρας του. Μαζί με τους συμπατριώτες του Marc Gene και Pedro de la Rosa ο Alonso μοίρασε δώρα και ευχές σε μια εκδήλωση που ανέδειξε και νέα ταλέντα του motorsport. Μάλιστα κάποια από τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από την ακαδημία της Ferrari στο Φιοράνο.

Ο Alonso είχε την ευκαιρία να μιλήσει και στον Ισπανικό τύπο: «Πιστεύω στη Ferrari και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω με το Raikkonen έναν οδηγό με σπάνιο ταλέντο από τον οποίο μπορώ να μάθω πολλά. Η εμπειρία και των δυο μας θα είναι κρίσιμη στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Το πιο σημαντικό είναι να συνεργαστούμε προς όφελος της Ferrari, ώστε να κερδίζει. Τώρα το ποιο από τα δυο μονοθέσια θα περνά πρώτο τη γραμμή δεν έχει και τόση σημασία. Αν είμαι αισιόδοξος; Φυσικά και είμαι εφόσον βρίσκομαι στη Ferrari».

Advertisement
Advertisement

Στην ίδια εκδήλωση ο Alonso εξήγησε και γιατί επέλεξε τον αριθμό 14 με τον οποίο θα αγωνίζεται του χρόνου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.