Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αυτό είναι το δεύτερο μονοθέσιο της Haas F1

Ελλάδα 9:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το δεύτερο μονοθέσιο της Haas F1

FORMULA 1

Αυτό είναι το δεύτερο μονοθέσιο της Haas F1

FORMULA 1

Ένα 24ωρο μετά την πρόωρη αποκάλυψη του στο πλαίσιο της ημέρας κινηματογράφησης που έγινε στην πίστα της Βαρκελώνης, η Haas παρουσίασε και επίσημα τη VF-17, το μονοθέσιο με το οποίο θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Με το γκρι χρώμα πιο έντονο και με το κλασικό πλέον κάθετο πτερύγιο πάνω από το κάλυμμα της υβριδικής μηχανής, την οποία παρέχει και φέτος η Ferrari. Μάλιστα, σε αντίθεση με τη Sauber, η αμερικανική ομάδα θα έχει υβριδική μηχανή προδιαγραφών 2017.

«Νομίζω πως τα πεντάλ είναι ίδια αλλά το υπόλοιπο μονοθέσιο είναι πολύ διαφορετικό από το περυσινό. Πάντα προσπαθείς να κάνεις ένα ταχύτερο μονοθέσιο, το οποίο συνήθως είναι και ελαφρύτερο μονοθέσιο. Το καταφέραμε και τώρα μπορούμε να χρησιμοποιούμε περισσότερο έρμα κατά βούληση, πετυχαίνοντας καλύτερη κατανομή βάρους. Αισθητικά είναι ένα πολύ πιο επιθετικό μονοθέσιο, πιο αποτελεσματικό. Όσα μάθαμε από το πρώτο μας μονοθέσιο, τα εφαρμόσαμε στο δεύτερο», είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της ομάδας, Guenther Steiner.

Advertisement
Advertisement

Haas-VF17-launch-b640

Μετά το εντυπωσιακό περυσινό ντεμπούτο της Haas, με τον Romain Grosjean να τερματίσει στην πρώτη εξάδα των δύο πρώτων Grand Prix της σεζόν αλλά και τα θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια αυτής, οι προσδοκίες είναι υψηλές. Ειδικά δεδομένου πως η ομάδα του Gene Haas παράτησε σχετικά νωρίς την εξέλιξη του περυσινού μονοθεσίου για να επικεντρωθεί στο φετινό.

Πίσω από το τιμόνι αυτή τη σεζόν, εκτός από τον Grosjean, θα είναι και ο Kevin Magnussen.

Advertisement

Haas-VF17-launch-a640tall