Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Άρχισαν να διαλέγουν αριθμούς οι οδηγοί

Ελλάδα 9:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άρχισαν να διαλέγουν αριθμούς οι οδηγοί

FORMULA 1

Άρχισαν να διαλέγουν αριθμούς οι οδηγοί

FORMULA 1

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, από τη νέα σεζόν ο κάθε οδηγός θα «κουβαλά» τον ίδιο αριθμό σε όλη του τη καριέρα στη Formula 1. Ήδη κάποιοι έχουν καταθέσει στη παγκόσμια ομοσπονδία τις επιλογές τους!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το εύρος των διαθέσιμων επιλογών είναι από τον αριθμό 2 έως τον αριθμό 99. Μόνο ο παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί –εάν το επιθυμεί- να έχει το #1. Σε περίπτωση παρόμοιας επιλογής, τον αριθμό που ζήτησε θα πάρει ο οδηγός που κατετάγη ψηλότερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013.

Γι’ αυτό και η FIA ζήτησε από τους πιλότους να καταθέσουν τρεις επιλογές. Κάποιοι το έκαναν ήδη, ας δούμε τις επιλογές τους!

Advertisement
Advertisement

Ο Nico Rosberg ζήτησε το #6, τον αριθμό δηλαδή που είχε ο πατέρας του Keke, στις Williams FW07C και FW08 που οδηγούσε το 1982, όταν και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο. Εναλλακτικές επιλογές του Γερμανού, το #5 και το #9.

Ο Jean-Eric Vergne που θα οδηγήσει για μία ακόμα σεζόν για τη Scuderia Toro Rosso, έχει ζητήσει τους αριθμούς 25, 21 ή 27. Ο Valtteri Bottas έχει ως πρώτη επιλογή το #77 και εναλλακτικές το #17 και το #11.

Ο Felipe Massa που αποτελεί πλέον παρελθόν από τη Ferrari, θέλει στη Williams του να έχει το #19 ενώ ο Sergio Perez που κάνει νέο ξεκίνημα με την ομάδα της Sahara Force India, έχει ζητήσει το #11.