Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν ζήτησε συγνώμη ο Perez

Ελλάδα 9:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν ζήτησε συγνώμη ο Perez

FORMULA 1

Δεν ζήτησε συγνώμη ο Perez

FORMULA 1

Κατηγορηματικά αρνήθηκε όσα ανέφεραν δημοσιεύματα σχετικά με απολογία του προς τον Τζένσον Μπάτον, ο Σέρχιο Πέρεζ. Αιτία της έντασης, οι μεταξύ τους «εμφύλιες» μονομαχίες στο Grand Prix του Μπαχρέιν που έφεραν αμηχανία στις τάξεις της διοίκησης της McLaren. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Μπάτον παραπονέθηκε πολλάκις μέσω ασυρμάτου για την οδήγηση του νεαρού teammate του και μετά τον αγώνα του Σακχίρ, διέρρευσε από τη βρετανική ομάδα που κάθισαν όλοι σε ένα τραπέζι, συζήτησαν όσα έγιναν στην πίστα και… επανέφεραν την ηρεμία.

«Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε, πράγμα καλό για εμένα, την ομάδα, τον Τζένσον. Ωστόσο δεν ισχύει αυτό που είδα σε κάποια δημοσιεύματα, πως ζήτησα συγνώμη, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κι αυτό διότι δεν θεωρώ πως έπρεπε να το κάνω. Αμφότεροι έπρεπε να απολογηθούμε στην ομάδα και το κάναμε. Διότι αμφότεροι οδηγήσαμε πολύ επιθετικά και πήραμε ρίσκα. Όμως δεν του ζήτησα συγνώμη και η μεταξύ μας σχέση είναι μια χαρά», ξεκαθάρισε ο Μεξικανός μιλώντας στο ESPN.

Οι δύο οδηγοί της McLaren είχαν πολλές εντυπωσιακές μονομαχίες, με κορύφωση την επαφή της εμπρός πτέρυγας του Πέρεζ με το πίσω ελαστικό του Μπάτον.[nggallery id=2449]
Φωτογραφίες: McLaren

Advertisement
Advertisement