Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD VALUE 2024

Ford Puma: Κεραυνοβόλος έρωτας

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Puma: Κεραυνοβόλος έρωτας

FORD VALUE 2024

Ford Puma: Κεραυνοβόλος έρωτας

FORD VALUE 2024

Χάρη στο πρόγραμμα Ford Value μπορείτε να κάνετε δικό σας, με προνομιακούς όρους, το κορυφαίο Ford Puma.

Advertisement
Advertisement

Το Puma χωρίς μεγάλη προσπάθεια έχει καταφέρει να γίνει το best seller της Ford στην Ευρώπη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως το Puma αγαπήθηκε από το κοινό αφού πρόκειται για ένα πλήρες σύνολο που καλύπτει όλες τις πτυχές της σύγχρονης μετακίνησης. Αν λοιπόν σε όλα αυτά προσθέσουμε την ποιότητα και την τεχνολογία που μόνο η Ford μπορεί να προσφέρει τότε εύκολα αντιλαμβανόμαστε την τρομερή επιτυχία του Puma.

Ίσως το σημαντικότερο στοιχείο που κάνει το Puma να ξεχωρίζει είναι ο απίθανος σχεδιασμός του. Το SUV της Ford έχει ακολουθήσει ένα δικό του σχεδιαστικό δρόμο ο οποίος βασίζεται στο δυναμισμό και τις κόμπακτ διαστάσεις. Ιδιαίτερα η μάσκα εμπρός με τους κομψούς προβολείς δημιουργούν μια μοναδική προσωπικότητα, ενώ η σπορ σιλουέτα τόσο του προφίλ όσο και του πίσω μέρους ολοκληρώνουν ένα γοητευτικό και μοντέρνο σύνολο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δώσει η Ford στον σχεδιασμό του εσωτερικού του Puma. Παρά τις κόμπακτ εξωτερικές του διαστάσεις, είναι ιδιαίτερα άνετο για τους επιβάτες με ένα ευήλιο (πανοραμική οροφή) και διαισθητικό περιβάλλον. Η τεχνολογίες είναι κορυφαίες και ο οδηγός μαζί με τους επιβάτες απολαμβάνουν όλες τις σύγχρονες εφαρμογές χάρη στο προηγμένο σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford και την μεγάλη οθόνη αφής με φωνητικές εντολές.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 456 λίτρων φροντίζει για τις αποσκευές όλης της οικογένειας όταν πρόκειται να ταξιδέψεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το έξυπνο Megabox των 80 λίτρων το οποίο ουσιαστικά είναι ένας ξεχωριστός χώρος μέσα στο πορτμπαγκάζ για ακόμα καλύτερη εργονομία.

Το Ford Puma ακολουθεί την οδηγική φιλοσοφία όλων των μοντέλων της Ford που βάζουν την διασκέδαση στο κάδρο. Το Puma είναι ευχάριστο, εύκολο και απολαυστικό στην οδήγηση ξεχωρίζοντας στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς από τον ανταγωνισμό. Εκτός από τα χαμόγελα που θα προσφέρει στον οδηγό σε κάθε συνθήκη οδήγησης, το Puma θα διατηρήσει ασφαλείς τους επιβάτες χάρη και στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Το πακέτο ηλεκτρονικών Co-Pilot 360 είναι ο ιδανικός βοηθός του οδηγού τόσο στην κίνηση στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο. Λειτουργίες όπως το Adaptive Cruise Control, το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης και πολλά ακόμα δίνουν αυτοπεποίθηση στον οδηγό ο οποίος έχει πάντα τον έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Advertisement

Το Ford Puma προσφέρεται με τους βραβευμένους ήπια υβριδικούς κινητήρες EcoBoost με ισχύ 125 ή 155 ίππων που προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και μειωμένους ρύπους για ένα πιο καθαρό περιβάλλον. Φυσικά υπάρχει και η έκδοση ST των 170 ίππων με τον έντονο σπορ χαρακτήρα και τα πολύ δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά.

Η απόκτηση σήμερα του Ford Puma γίνεται πιο δελεαστική από ποτέ χάρη στο πρόγραμμα Ford Value. Με προκαταβολή από 4.799 ευρώ, με 2,99% επιτόκιο, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 1.000 ευρώ, όλα γίνονται πιο εύκολα να μπεις στον μαγικό κόσμο του Puma.

Advertisement