Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD VALUE 2024

Ford Mustang Mach-E: Ηλεκτρικές επιδόσεις που είναι προσιτές

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Mustang Mach-E: Ηλεκτρικές επιδόσεις που είναι προσιτές

FORD VALUE 2024

Ford Mustang Mach-E: Ηλεκτρικές επιδόσεις που είναι προσιτές

FORD VALUE 2024

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έχει βάλει τον πήχη ψηλά κάνοντας την ηλεκτροκίνηση πιο δελεαστική από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερο παράδειγμα της τεχνολογικής υπεροχής της Ford από την Mustang Mach-E. Το ηλεκτρικό SUV από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του μάγεψε το κοινό με την εμφάνισή του, έπεισε ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι η ηλεκτροκίνηση μπορεί να αποτελέσει ουσιαστική λύση μετακίνησης και όλα αυτά χωρίς να χάσει καθόλου τον χαρακτήρα της ιστορικής κληρονομιάς του ονόματος Mustang.

Το ηλεκτρικό SUV είναι από τα λίγα που με μία μόνο ματιά ξεχωρίζουν στο δρόμο. Η χαρακτηριστική κλειστή μάσκα εμπρός με το καλπάζων άτι, οι ιδιαίτεροι προβολείς και το μακρύ καπό προδιαθέτουν για κάτι σπορ και δυναμικό. Παράλληλα το coupe αμάξωμα με την έντονη κλίση της οροφής δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας με τα μοναδικά φωτιστικά σώματα να δημιουργούν τη χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή της Mach-E.

Πριν καν μπει κανείς στο εσωτερικό της Mustang Mach-E θα εντυπωσιαστεί με το μοναδικό σύστημα E-Latch. Πρόκειται για το έξυπνο σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί το οποίο με το πάτημα ενός διακόπτη ανοίγει όποια θύρα επιλέξεις. Η λέξη ποιότητα είναι εκείνη που σου έρχεται άμεσα στο μυαλό όταν βρεθείς στην καμπίνα της ηλεκτρικής Mustang.

Advertisement
Advertisement

Η άνεση είναι παροιμιώδης, το ίδιο και η ποιότητα των υλικών, ενώ εκείνο που μπαίνει σαν κερασάκι στην τούρτα είναι η αθόρυβη λειτουργία του αυτοκινήτου χάρη στην προηγμένη ηλεκτροκίνηση.

Ένα στοιχείο που ξεχωρίζει στην καμπίνα είναι η τεράστια οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας των 15,5 ιντσών η οποία προσφέρει ανώτερο επίπεδο συνδεσιμότητας SYNC 4A με πανεύκολη πρόσβαση και πλήρη προσαρμοστικότητα. Για την ασφάλεια των επιβατών, η Ford έχει εξοπλίσει την Mustang Mach-E με το Co-Pilot 360 που περιλαμβάνει συστήματα ασφάλειας όπως Pre-Collision Assist, Evasive Steering Wheel και One Pedal Drive για ομαλή και εύκολη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Η Ford Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης από 269 έως 487 ίππους και ροπής από 430 Nm έως 860 Nm. Οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές αφού ακόμα και στην εισαγωγική έκδοσή της το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 χλμ./ώρα. Όσο για την αυτονομία και ανάλογα με τη μπαταρία κυμαίνεται από τα 470 έως και τα 600 χιλιόμετρα. Φυσικά, η φόρτιση γίνεται ταχύτητα τόσο με απλούς φορτιστές ΑC όσο και με ταχυφορτιστές DC.

Advertisement

Η Ford Mustang Mach-E πλέον επωφελείται από το πρόγραμμα Ford Value. Χάρη σε αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σας με επιτόκιο 0,9%, 8 χρόνια εγγύηση ή 160.000 χλμ., 8 χρόνια συντήρηση ή 4 χρόνια σέρβις. Με το όφελος των 8.000 ευρώ της επιδότησης του “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” η τιμή ορίζεται στις 54.003 ευρώ. Η προσφορά της Ford ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Επίσης μπορείτε να την αποκτήσετε και μέσω του προγράμματος Ford Lease με μίσθωμα από 349 ευρώ.

Advertisement