Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD VALUE 2024

Ford Kuga: Η επιτομή της απόδρασης

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Kuga: Η επιτομή της απόδρασης

FORD VALUE 2024

Ford Kuga: Η επιτομή της απόδρασης

FORD VALUE 2024

Το κορυφαίο SUV της Ford γίνεται πλέον σημαντικά πιο προσιτό χάρη στο πρόγραμμα Ford Value.

Advertisement
Advertisement

Το πολυβραβευμένο Ford Kuga έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία έχοντας γίνει συνώνυμο της περιπέτειας, της πολυτέλειας και της εκφραστικότητας. Στη νέα του γενιά το Ford Kuga έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, έχοντας περάσει παράλληλα και στην εποχή του εξηλεκτρισμού μέσω της plug-in υβριδικής έκδοσης. Που τα τελευταία χρόνια είναι η πιο δημοφιλής στην κατηγορία της πανευρωπαϊκά.

Όλα ξεκινούν με τη δυναμική εξωτερική εμφάνιση του SUV της Ford που εκπέμπει πολυτέλεια. Η χαρακτηριστική του μάσκα εμπρός με τους καινούργιους προβολείς το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία, ενώ παράλληλα διατηρεί τη σπορ προσωπικότητα που εκπέμπουν όλα τα μοντέλα τη Ford.

Περνώντας στο εσωτερικό, ο οδηγός και οι επιβάτες θα βρεθούν μπροστά σε ένα μοναδικής αισθητικής χώρο που εκπέμπει ποιότητα και πολυτέλεια. Οι καθαρές γραμμές, τα καθίσματα με τη δερμάτινη επένδυση και τα ποιοτικά υλικά δημιουργούν ένα περιβάλλον ευεξίας και άνεσης ανάλογο πολυτελούς λιμουζίνας. Όλα αυτά βέβαια συνδυάζονται με υψηλού επιπέδου τεχνολογία χάρη στο σύστημα SYNC3 της Ford που φέρνει την online εμπειρία σε κάθε διαδρομή.

Advertisement
Advertisement

Η Ford φημίζεται για την απολαυστική οδηγική συμπεριφορά στα μοντέλα της και το Kuga δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρόκειται για ένα ευχάριστο, ασφαλές και διασκεδαστικό οδηγικά SUV που θυμίζει πάντα στον οδηγό πως είναι να ευχαριστιέται κανείς κάθε διαδρομή, είτε στις καθημερινές μετακινήσεις, είτε στο ταξίδι. Στην ανώτερη συμπεριφορά του, η Ford έχει προσθέσει σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που το κάνουν ακόμα πιο ασφαλές με τον οδηγό να έχει ουσιαστικά έναν αόρατο βοηθό στο πλευρό του.

Το Ford Kuga διατίθεται τόσο σε έκδοση με κινητήρα βενζίνης EcoBoost 1.5 λίτρων απόδοσης 150 ίππων όσο και σε plug-in υβριδική έκδοση με κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνδυαστικά 243 ίππους. Η ηλεκτρική αυτονομία αγγίζει τα 66 χιλιόμετρα και η φόρτιση της μπαταρίας απαιτεί περίπου 3,5 ώρες.

Το μοναδικό αυτό SUV της Ford τώρα μπορεί να γίνει δικό σας πολύ πιο εύκολα χάρη στο πρόγραμμα Ford Value. Το πρόγραμμα ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει ένα καινούριο Ford Kuga σε εξαιρετική τιμή και με πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα.

Advertisement

Αποκτήστε λοιπόν το Ford Kuga με το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value και επωφεληθείτε από τα 8 χρόνια (ή 100.000 χλμ) εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect, το προνομιακό επιτόκιο από 2,99% (από 12 έως 60 μήνες, προκαταβολή από 20%) και το όφελος των 2.500 ευρώ. Εναλλακτικά αποκτήστε ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Ford Kuga με όφελος 5.000 ευρώ.