Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Peugeot 208: Η καλύτερη επιλογή στα εταιρικά

Ελλάδα 7:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 208: Η καλύτερη επιλογή στα εταιρικά

Fleet Cars

Peugeot 208: Η καλύτερη επιλογή στα εταιρικά

Fleet Cars

Ψάχνετε νέο εταιρικό αυτοκίνητο; Ένα αυτοκίνητο πόλης με ξεχωριστό στιλ, ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά, πλούσια τεχνολογία, οικονομικούς κινητήρες και σε… προσιτή τιμή;

Advertisement
Advertisement

Η απάντηση είναι απλή: Peugeot 208! Το γαλλικό μοντέλο που έχει λιανική τιμή πώλησης προ φόρων κάτω από τα 12.000€ αλλά περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες που το κάνουν περιζήτητο:
– Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό
– Είναι οικονομικό στη χρήση με χαμηλή κατανάλωση που ορίζεται ακόμα και στα 4.3lt/100km
– Διαθέτει βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και diesel

Ας δούμε όμως τα παραπάνω λίγο πιο αναλυτικά…

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot πρωτοπορεί για άλλη μια φορά δημιουργώντας ειδικές εκδόσεις με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από 12.000€, οι οποίες απευθύνονται αποκλειστικά στους εταιρικούς πελάτες Peugeot και δεν επιβαρύνουν φορολογικά το χρήστη.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στον πετυχημένο κινητήρα diesel BlueHDI 1.500 κυβικών  με 100 άλογα και Start & Stop ή στο βραβευμένο κινητήρα βενζίνης PureTech 1.200 κυβικών με  110 άλογα και Start & Stop σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6.

Advertisement

Πέρα από το κομψό, σπορ στιλ που υπογραμμίζεται με στοιχεία όπως ο μυώδης προφυλακτήρας, οι δίχρωμοι προβολείς, η LED φωτεινή υπογραφή, το 208 διαθέτει υψηλής ποιότητας εσωτερικό, στο οποίο ξεχωρίζει προφανώς το Peugeot i-cockpit, με το τιμόνι μικρής διαμέτρου, τον high-tech υπερυψωμένο πίνακα οργάνων και την κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών χωρητικής τεχνολογίας.

Advertisement

Κι επειδή τεχνολογία σημαίνει και ασφάλεια, το Peugeot 208 νιώθει το ίδιο άνετα τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον ανοιχτό δρόμο, πράγμα που το κάνει ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τι περισσότερο χρειάζεστε για το εταιρικό σας αυτοκίνητο πόλης;

Advertisement