Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Παρουσιάστηκε το νέο Fiat Ducato – Πόσο κοστίζει

Ελλάδα 14:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρουσιάστηκε το νέο Fiat Ducato – Πόσο κοστίζει

Fleet Cars

Παρουσιάστηκε το νέο Fiat Ducato – Πόσο κοστίζει

Fleet Cars

Η Fiat Professional προχώρησε στην ψηφιακή παρουσίαση του νέου Ducato, το οποίο είναι σημαντικά αναβαθμισμένο.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο ψηφιακής εκδήλωσης, η Fiat Professional παρουσίασε το νέο Ducato, το οποίο φέρει ελαφρώς πιο σύγχρονη σχεδίαση, νέες προηγμένες τεχνολογίες, και αποδοτικούς κινητήρες.

Το σύνθημα της ανανέωσης δίνει το νέο λογότυπο της μάρκας που ενσωματώνεται στη μάσκα του μεγάλου van. Επιπλέον συναντάμε φωτιστικά σώματα full LED που προσφέρουν καλύτερη απόδοση κατά 30% σε σχέση με τις συμβατικές λάμπες αλογόνου και έχουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές, βέβαια, αφορούν το εσωτερικό, παρουσία νέων τεχνολογιών, όπως είναι η είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί, το ηλεκτρικό χειρόφρενο και το ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας του χώρου φόρτωσης αποτελούν. Παράλληλα, η θέση του συνοδηγού ενσωματώνει το σύστημα σύστημα Eat-and-Work, ενώ έχουν προστεθεί θύρες USB-A και USB-C όπως και μια παροχή 230V.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν νέα, πιο άνετα καθίσματα, περισσότεροι αποθηκευτικοί χώροι, αλλά και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων της μάρκας Uconnect (συμβατό με συσκευές Apple και Android), με οθόνη αφής έως 10”. Διευκόλυνση στον οδηγό παρέχει και η εφαρμογή  “FIAT app”,  που καθιστούν δυνατό τον έλεγχο του οχήματος από απόσταση (μέσω smartphone).

Το «παρών» δίνουν και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης ADAS, προσφέροντας αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2. Η λίστα περιλαμβάνει ενεργό σύστημα διατήρησης της ταχύτητας με λειτουργία Stop&Go, σύστημα διατήρησης της πορείας, αυτόματο φρενάρισμα και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.

Advertisement

Η συνολική αναβάθμιση του μοντέλου περιλαμβάνει και την εφαρμογή κινητήρων προδιαγραφών Euro 6D-Final για ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Με απόδοση 140 και 160 ίππους, οι diesel κινητήρες τεχνολογίας Multijet3, δίνουν την επιλογή ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή το νέα αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων.

Advertisement

Το νέο Ducato είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις Van, Double-Cab και Chassis με τιμές από 26.800.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Fiat Professional, παρέχεται άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Fiat Professional: Το Ducato φέρνει ανατροπή
 Fiat Professional σε πλήρη ανάπτυξη
Με άτοκη χρηματοδότηση το Fiat Professional Fiorino