Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Νέος diesel και εκδόσεις για το Citroen SpaceTourer

Ελλάδα 5:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος diesel και εκδόσεις για το Citroen SpaceTourer

Fleet Cars

Νέος diesel και εκδόσεις για το Citroen SpaceTourer

Fleet Cars

Δυο νέες εκδόσεις εξοπλισμού για το προικισμένο πολυχρηστικό Citroen SpaceTourer, το οποίο είναι εξοπλισμένο με το νέο κινητήρα diesel BlueHDI 2.0 λίτρων αλλά και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.Τι διαθέτουν στο εσωτερικό τους;

Advertisement
Advertisement

 

Αυτή η νέα έκδοση μπορεί να παραγγελθεί από τώρα, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον Οκτώβριο. Η κινητήρια μονάδα αποδίδει 120 ίππους και κοστίζει σχεδόν 2.000 ευρώ περισσότερο από την αντίστοιχη με τον κινητήρα 1.5 λίτρων BlueHDI 120 S & S και χειροκίνητο 6 σχέσεων. Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν μεταξύ δύο επιπέδων εξοπλισμού ‘Feel’ και ‘Flair’, αμφότερα με 8 θέσεις στην καμπίνα. Διαθέτουν επίσης πίσω συρόμενα καθίσματα, παιδικό κάτοπτρο παρατήρησης και έξι σημεία τοποθέτησης Isofix. Υπάρχουν επίσης και δυο μεγέθη για το έξυπνο πολυμορφικό (Medium και XL), με το τελευταίο να προσφέρει επιπλέον 35 cm σε μήκος.

Τα μοντέλα «Flair» είναι αυτά που διαθέτουν περισσότερα χαρακτηριστικά άνεσης και πολυτέλειας, όπως μαύρα δερμάτινα καθίσματα με υποβραχιόνια (συν ηλεκτρική ρύθμιση, λειτουργία θέρμανσης και μασάζ), πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, twin ‘hands free’ ηλεκτρικές συρόμενες πίσω πόρτες, οθόνη head-up, σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων, κάμερα 180°, είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί, καθώς και Citroen Connect Nav. Τώρα, εάν θέλετε απλά να έχετε την πιο εξοπλισμένη έκδοση του SpaceTourer, πρέπει να επιλέξετε την πάμπλουτη Business Lounge, η οποία κοστίζει στη Μεγάλη Βρετανία 50.000 ευρώ. Έρχεται με τέσσερις “πολυθρόνες” στην πίσω καμπίνα, ένα τραπέζι τοποθετημένο στο κέντρο και περισσότερη ευελιξία στο πολυτελές εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement