Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ειδική έκδοση Thunder για το Ford Ranger

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση Thunder για το Ford Ranger

Fleet Cars

Ειδική έκδοση Thunder για το Ford Ranger

Fleet Cars

Την έκδοση Thunder, περιορισμένης παραγωγής και ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά προστέθηκε στη γκάμα του Ford Ranger.

Advertisement
Advertisement

Αν και η Ευρώπη δεν θεωρείται μια από τις δυνατές αγορές για τα pick-up το Ford Ranger έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αξιοσημείωτο ρεύμα για τη συγκεκριμένη κατηγορία σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ πωλήσεων το 2019 με περισσότερες από 52.000 μονάδες.

Η Ford λοιπόν προκείμενου να ενισχύσει περεταίρω το προφίλ του δημοφιλούς pick-up της ανακοίνωσε τη δημιουργία της ειδικής έκδοσης Ranger Thunder η οποία θα παραχθεί σε 4.500 αντίτυπα που θα διατεθούν αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή αγορά. Το Ranger Thunder θα βασίζεται στην διπλοκάμπινη έκδοση και θα συνοδεύεται από ένα πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Χαρακτηριστικά αισθητικά στοιχεία του είναι η αποκλειστική απόχρωση Sea Grey καθώς οι διακριτικές χρωματικές αντιθέσεις σε κόκκινη απόχρωση στη μάσκα, το ροπλμπαρ και την τρισδιάστατη επιγραφή Thunder στις πόρτες. Χαρακτηριστικές της έκδοσης είναι οι ζάντες 18 ιντσών σε μαύρη απόχρωση καθώς και τα φώτα LED και τα φιμέ τζάμια.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό το Ranger Thunder συνοδεύεται από σκουρόχρωμες δερμάτινες επενδύσεις και αντίστοιχου ύφους διάκοσμο σε κόκκινη απόχρωση. Η έκδοση Thunder θα προσφέρεται αποκλειστικά με τον Bi-Turbo 2.0 EcoBlue πετρελαιοκινητήρα με 213 ίππους και 51 χλγ. ροπής που θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, όπως δηλαδή και το Raptor.