Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Ένα Citroën Berlingo Van στο WRC; (+video)

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Citroën Berlingo Van στο WRC; (+video)

Fleet Cars

Ένα Citroën Berlingo Van στο WRC; (+video)

Fleet Cars

Η Citroën Βρετανίας έβαλε το νέο Berlingo Van σε μία Ειδική Διαδρομή, με λίγη βοήθεια από το πλήρωμα της εργοστασιακής ομάδας της, Esapekka Lappi και Janne Ferm.

Advertisement
Advertisement

 

Αμέσως μετά τον τερματισμό στο podium του Ράλλυ Φινλανδίας, οι Esapekka Lappi και Janne Ferm πέρασαν μια ημέρα στην σχολή αγωνιστικής οδήγησης του Langley Park στο Essex, οδηγώντας σε μία διαδρομή κάτι εντελώς διαφορετικό: Ένα Berlingo Van Worker.

Advertisement
Advertisement

Οι Lappi και Ferm αντιμετώπισαν την «Ειδική Διαδρομή» του Langley Park με το συνηθισμένο ενθουσιασμό τους, σαν να βρίσκονταν μέσα στο C3 WRC. Επέλεξαν την έκδοση Worker λόγω της καταλληλότητάς της για κίνηση σε ανώμαλα εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης σε εργοτάξια και αγροτικούς δρόμους. Χαρακτηριστικό της, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+ 30 χλστ.σε σχέση με το απλό Berlingo van), την προστασία στο κάτω μέρος του οχήματος, το Grip Control (με Hill Assent Assist) και τα ελαστικά Mud & Snow.

Μετά το τέλος του περάσματος ο Esapekka Lappi, οδηγός της Citroën WRT, δήλωσε: «Με εκπλήσσει το γεγονός ότι το Berlingo Van άντεξε την πίεση και την στην Ειδική Διαδρομή. Οδήγησα γρήγορα δεν μείωσα ρυθμό σε μέρη όπου η διαδρομή είχε έντονες ανωμαλίες. Το Van είχε δύναμη, ήταν άνετο και με βοήθησε να στρίβω με ταχύτητα παρά το κακό και γλιστερό τερέν. Δεν θα αντάλλασσα το C3 WRC για ένα Berlingo, αλλά σίγουρα είναι χρήσιμο ως εναλλακτική επιλογή.

Advertisement

Το Berlingo αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην γκάμα της Citroën από το 1996, με περισσότερες από 3,3 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά, συμπεριλαμβανομένης των επιβατικών εκδόσεων.

Advertisement

 

 

Advertisement