Live Κίνηση
Περισσότερα
Fiat 2020

To Fiat 500X… διαβάζει τις ειδήσεις!

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Fiat 500X… διαβάζει τις ειδήσεις!

Fiat 2020

To Fiat 500X… διαβάζει τις ειδήσεις!

Fiat 2020

Έχοντας ξεχωρίσει για την ευχρηστία και τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, το σύστημα πολυμέσων Uconnect 7”HD δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό και τους επιβάτες του Fiat 500Χ να ακούσουν τις σημαντικότερες ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Fiat 500X έχει ξεχωρίσει για τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) και την κορυφαία συνδεσιμότητα που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων Uconnect με την έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών.

Το σύστημα εκτός από τη συμβατότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Uconnect Live δίνει στο χρήστη πρόσβαση σε μία σειρά διαδικτυακών υπηρεσιών. Από την ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου και συμβουλές για οικονομική οδήγηση, μέχρι την πρόσβαση στα social media και βέβαια τη διαδικτυακή μουσική, η εφαρμογή Uconnect Live προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Μία από τις πιο ξεχωριστές λειτουργίες του συστήματος είναι η δυνατότητα εκφώνησης από το Uconnect  των σημαντικότερων ειδήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με υλικό που παρέχει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν με άνεση και απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μετακίνησης τους. Σε συνδυασμό με συστήματα όπως το αυτόματο φρενάρισμα και το ενεργό σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το 500Χ προσφέρει μια εξαιρετικά ασφαλή και αγχολυτική λύση ακόμα και στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες των αστικών κέντρων.

Advertisement
Advertisement

Fiat-500X-2019-b1000x600

Το Fiat 500X είναι διαθέσιμο με το σύστημα Uconnect με τιμές που ξεκινούν από τις 17.190 ευρώ και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank.