Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Gymkhana 10: Ο Ken Block καίει περισσότερο λάστιχο από ποτέ (video)

Ελλάδα 15:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gymkhana 10: Ο Ken Block καίει περισσότερο λάστιχο από ποτέ (video)

ΝΕΑ

Gymkhana 10: Ο Ken Block καίει περισσότερο λάστιχο από ποτέ (video)

ΝΕΑ

Η ώρα της αναμονής τελείωσε! Το νέο Gymkhana είναι εδώ και στο δέκατο επεισόδιο της σειράς των δημοφιλών video, ο Ken Block πραγματικά το… τερματίζει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

O Αμερικανός ταξιδεύει σε πέντε διαφορετικούς προορισμούς, με πέντε διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά με ένα κοινό στοιχείο σε κάθε μία από αυτές τις συνδυαζόμενες παραστάσεις: το άφθονο καμένο λάστιχο!

Ο 51χρονος τα κάνει όλα! Ξεκινά την «περιοδεία» του από τη Λουλέα στο Νορμπότεν της Σουηδίας όπου με το Ford Fiesta WRC των 380 αλόγων από τον 1600άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα, οργώνει λευκά τοπία, τα βάζει με… χιονάνθρωπους, κάνει σβούρες δίπλα σε ανοίγματα σε παγωμένες λίμνες και πραγματοποιεί χορογραφία παρέα με τον Oliver Solberg, τον 16χρονο γιο του σπουδαίου Petter.

Advertisement
Advertisement

Μετά το σκηνικό μεταφέρεται στο Ντιτρόιτ, με το Hoonicorn V2 της παρανοϊκής ισχύος των 1400 αλόγων να κάνει σόου στην αυτοκινητούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

block-hoonicornv2-detroit-teaser640

Η τρίτη πράξη αφορά στο Γκουαναχουάτο στο Μεξικό, μέρος που έγινε γνωστό μέσω του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι και την εντυπωσιακή υπέρ-ειδική που περνάει μέσα από τα τούνελ. Εκεί ο Block πατάει γκάζι με το Focus RS RX των 650 ίππων, έχοντας… κοινό και ένα γεμάτο χρώματα back ground.

Advertisement

Η συνέχεια είναι στη γενέτειρά του, την Καλιφόρνια. Ο Αμερικανός πάει Λος Άντζελες με την «Cossie». Το Ford Escort του 1991 το οποίο εκσυγχρόνισε και με το οποίο πετάει σπίθες στο σκοτάδι έχοντας αφαιρέσει τα ελαστικά της Toyo. Εκεί δεν πήρε φωτιά, όμως μερικούς μήνες μετά τα γυρίσματα, το εν λόγω όχημα έγινε στάχτη κατά τη διάρκεια του New England Forest Rally.

Όσο για το τελευταίο μέρος, είναι γυρισμένο στο Σάμροκ του Τέξας, σε ένα σημείο απ’ όπου περνούσε η θρυλική πια διαδρομή Route 66. Η αυλαία πέφτει με το καινούριο δημιούργημα του Block, το Hoonitruck! Ένα F-150 του 1977 που φοράει V6 Twin-Turbo 3.5 lt και βγάζει 914 ατίθασα άλογα.

Advertisement

Αλλά πολλά είπαμε ήδη, πατήστε play και απολαύστε το σόου!