Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid: Συνδεθείτε όπως ποτέ άλλοτε

Ελλάδα 15:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid: Συνδεθείτε όπως ποτέ άλλοτε

Mobility

Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid: Συνδεθείτε όπως ποτέ άλλοτε

Mobility

Τεχνολογία και ασφάλεια πάνε χέρι-χέρι στα αυτοκίνητα της Volvo. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το XC40 και φτάνει στο απόγειό του στην κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση Τ5 των 262 ίππων.

Advertisement
Advertisement

 

To Sensus πάντα στο πλευρό σου
Η Volvo χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να προσφέρει και στον πλέον απαιτητικό χρήστη μαι ολοκληρωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας και ενημέρωσης. Γνωρίστε το Sensus τις ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης οδηγού και διασκέδασης των Σκανδιναβών που φέρνουν αυτοκίνητο και άνθρωπο πιο κοντά από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Το Sensus έχει σχεδιαστεί γύρω από πέντε βασικά στοιχεία: Την διασκέδαση, την συνδεσιμότητα, την πλοήγηση, τις υπηρεσίες και τον έλεγχο. Μέσω της σουίτας των εφαρμογών και των υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται αλλά και του τρόπου που παρουσιάζονται αυτές το Sensus της Volvo προσφέρει σε σας μια μοναδική εμπειρία που αγγίζει τα όρια του ενστικτώδους.

Εξελίσσοντας πιο ασφαλή αυτοκίνητα από το 1927, η φιλοσοφία της Volvo στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει περάσει και στα συστήματα συνδεσιμότητας και πολυμέσων της όπως είναι το Sensus. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται με ιδιαίτερα απλό και κατανοητό τρόπο στον οδηγό ώστε να έχει πάντα την προσοχή του στραμμένη στον δρόμο. Οι σημαντικότερες πληροφορίες φτάνουν σε αυτόν είτε μέσω του δικού του πίνακα πληροφοριών είτε μέσω του Head Up Display. Οι υπόλοιπες πληροφορίες δευτερεύουσας σημασίας παρουσιάζονται με εύπεπτο τρόπο στην κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής. Το XC40 T5 Plug-in Hybrid (δείτε περισσότερα για το SUV της Volvo εδώ) μπορεί επίσης να μετατρέψει το σύστημα πολυμέσων του σε wi-fi hot spot και να διαμοιράσει δεδομένα σε έως και οχτώ χρήστες για να μην αφήσει κανένα παραπονεμένο. Διαμορφώστε το δικό σας XC40 T5 Plug-in hybrid εδώ.

Advertisement

Volvo XC40 T5 plug-in hybrid

Volvo On Call: Περισσότερο από μια εφαρμογή
Με διαρκή εξέλιξη στο πέρασμα του χρόνου το Volvo On Call προσφέρει σήμερα στους ιδιοκτήτες Volvo έναν μοναδικό τρόπο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με το αυτοκίνητό τους όπως ποτέ άλλοτε.

Advertisement

Έχοντας την ανάλογη εφαρμογή στο κινητό σας μπορείτε να ελέγξετε το Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid Electric από μακριά, να ενεργοποιήσετε τον σύστημα κλιματισμού πριν φτάσετε στο αυτοκίνητο και να βρείτε την θερμοκρασία της καμπίνας σε ιδανικά επίπεδα είτε τον χειμώνα, είτε το καλοκαίρι.

Ξέρετε πού πάτε από πριν
Δεν μπορείτε να θυμηθείτε την διεύθυνση του προορισμού σας; Κανένα πρόβλημα! Με την εφαρμογή Volvo on Call μπορείτε να αποστείλετε από το tablet ή το κινητό σας την διεύθυνση στο σύστημα πλοήγησης του XC40 και αυτό θα είναι έτοιμο να σας καθοδηγήσει όταν εσείς μπείτε στο αυτοκίνητο. Παράλληλα και με τη χρήση του ενσωματωμένου χάρτη σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε εσείς την διαδρομή σας, να βρείτε θέσεις στάθμευσης, να πληροφορηθείτε για το κόστος τους, αλλά και να στείλετε αυτές τις θέσεις στο σύστημα πλοήγησης ώστε να τις γνωρίζει από πριν.

Advertisement

Εντολές και πληροφορίες στις άκρες των δακτύλων σας
To Volvo On Call σας παρέχει επίσης απομακρυσμένη πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες του XC40 αλλά και πληροφορίες γι αυτό ώστε να έχετε πάντα το πάνω χέρι. Εύκολα και γρήγορα από την οθόνη του έξυπνου κινητού σας μπορείτε να ελέγξετε αν το SUV της Volvo είναι κλειδωμένο ή όχι, την τρέχουσα αυτονομία του και την θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Μπορείτε παράλληλα να βρείτε άμεσα το εγχειρίδιο χρήσης του XC40, πότε είναι το επόμενο σέρβις, αλλά και να ρίξετε μια ματιά στο ημερολόγιο χρήσης όπου καταγράφονται οι διαδρομές που έχουν πραγματοποιηθεί, η συνολική απόσταση που διανύθηκε και το αν έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Τέλος, το υβριδικό μοντέλο της Volvo σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε εσείς το χρονικό διάστημα που θα φορτίσει τις μπαταρίες του ενώ μπορεί να σας… θυμίσει να το βάλετε στην πρίζα!

Πρόσβαση από μακριά
Το Volvo On Call προσφέρει και μία ακόμη ιδιαίτερα χρηστική υπηρεσία που μπορεί να σας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο ενώ σας δίνει την επιλογή να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια και τους φίλους σας ακόμη και αν είστε… μακριά! Η υπηρεσία της Volvo με τον απομακρυσμένο έλεγχο που προσφέρει μπορεί και δίνει άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο οι δικοί σας άνθρωποι μπορούν να ανοίξουν με το κινητό τους. Μπορούν παράλληλα να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο με εικονικό “κλειδί” για όσο χρόνο τους έχετε επιτρέψει εσείς που έχετε πάντα τον έλεγχο στα χέρια σας.

Δίπλα στις ανάγκες σας
Το Volvo On Call παραμένει βέβαια πιστό και στον αρχικό λόγο σύλληψης του που είναι η παροχή οδικής βοήθειας. Με το πάτημα του σχετικού κουμπιού οι τηλεφωνητές της Volvo βρίσκονται στην άλλη γραμμή για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αρκεί να πιέσετε το πλήκτρο SOS. Στην περίπτωση μάλιστα που έχει ανοίξει και κάποιος αερόσακος το XC40 καλεί αυτόματα τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Δείτε περισσότερα για το XC40 ακολουθώντας αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.