Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών από την Karma

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών από την Karma

Mobility

Νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών από την Karma

Mobility

Η Karma παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα E-Flex που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε SUV και pick up και έχει προδιαγραφές για φιλοξενία κινητήρα για επέκταση της αυτονομίας.

Advertisement
Advertisement

Η αρχιτεκτονική της νέας πλατφόρμας της Karma που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το «χτίσιμο» μεγάλων αυτοκινήτων SUV και pick up, διαθέτει υποδομή εμπρός και πίσω για ηλεκτρικούς κινητήρες που τροφοδοτούνται από μπαταρία 80 kWh που είναι τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα. Αυτό σημαίνει πως τα μοντέλα αυτά, μπορούν να προσφέρονται ως τετρακίνητα και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τα μοντέλα της Karma που βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων ηλεκτρικών προτάσεων. Η εταιρεία αναφέρει ότι σε επίπεδο αυτονομίας, τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούν την πλέον σύγχρονη πλατφόρμα, μπορούν να εμφανίζουν αυτονομία έως και 400 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Το σημαντικότερο νέο που προκύπτει από τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας της Karma, είναι πως υπάρχει προδιαγραφή για τη φιλοξενία κινητήρα εσωτερικής καύσης που θα λειτουργεί ως range extender και θα εκτινάσσει την αυτονομία έως και τα 800 χιλιόμετρα. Ενώ η Karma δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα πλατφόρμα E-Flex, ξέρουμε πως μπορεί να υποστηρίξει πολλές εφαρμογές και έχουμε δει τι μπορεί να κάνει καθώς μια παραλλαγή της είναι και στο Revero GT.