Live Κίνηση
Περισσότερα
DUCATI 2021

Multistrada V4: Ducati Connect Σύστημα

Ελλάδα 8:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Multistrada V4: Ducati Connect Σύστημα

DUCATI 2021

Multistrada V4: Ducati Connect Σύστημα

DUCATI 2021

Χάρη στο σύστημα Ducati Connect το οποίο είναι συμβατό με iOs και Android, μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο και να διαχειρίζεστε τις επαφές σας και τις κλήσεις στην γλώσσα που είναι αποθηκευμένες οι επαφές στο κινητό καθώς και την μουσική σας.

Advertisement
Advertisement

Πολύ εύκολα λοιπόν μπορείτε να αναζητήσετε τις επαφές σας ή να πληκτρολογήστε έναν αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο. 

Να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, επιλέγοντας με κύλιση σε φακέλους, καλλιτέχνες, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής.

Να ορίσετε τον προορισμό σας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης σε πλήρη προβολή χάρτη στον πίνακα οργάνων της μοτοσυκλέτας χωρίς να χρειάζεται πλέον πρόσθετο GPS.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι λειτουργίες του Ducati Connect, μπορούν να ελεγχθούν άνετα από ένα καινοτόμο χειριστήριο joystick, που βρίσκεται στον φωτιζόμενο διακόπτη στην αριστερή πλευρά του τιμονιού. Μόλις επιτευχθεί η σύνδεση μεταξύ smartphone και πίνακα οργάνων, ο αναβάτης μπορεί να βάλει το τηλέφωνο στην τσέπη του ή να το τοποθετήσει στην αδιάβροχη θήκη που έχει προβλεφθεί για το κινητό,  στο ρεζερβουάρ.  Η θήκη διαθέτει και υποδοχή USB για φόρτιση.