Live Κίνηση
Περισσότερα
DUCATI 2021

Ducati Multistrada V4: Ηλεκτρονικό οπλοστάσιο

Ελλάδα 8:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Multistrada V4: Ηλεκτρονικό οπλοστάσιο

DUCATI 2021

Ducati Multistrada V4: Ηλεκτρονικό οπλοστάσιο

DUCATI 2021

Στον τομέα των ηλεκτρονικών η V4 φέρει την  τελευταία λέξη της τεχνολογίας πάνω της και αποτελεί πραγματικό ορόσημο για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. 

Advertisement
Advertisement

Η Multistrada ήταν αλλώστε η πρώτη μοτοσυκλέτα από το 2010 και μετά που πρεσβεύει αυτό το πακέτο. Κανείς δεν θέλει μία Multi χωρίς ηλεκτρονικά, υπάρχουν άλλες μοτοσυκλέτες για αυτό. Όλα τα συστήματα, εξατομικεύονται ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του αναβάτη. Από το στυλ οδήγησης, έως τις επιλογές ισχύος, συνδεσιμότητας, άνεσης και ασφάλειας.

Η αδρανειακή μονάδα μέτρησης 6 αξόνων (IMU) η οποία προέρχεται από τα superbike μοντέλα της διαχειρίζεται όλα τα κορυφαία σύγχρονα συστήματα. Η μονάδα αυτή αντιλαμβάνεται την κίνηση της μοτοσυκλέτας προς έξι άξονες ταυτόχρονα καταλαβαίνοντας την θέση της μοτοσυκλέτας στον χώρο.

 

Advertisement
Advertisement

 

Cornering ABS, Ducati Wheelie Control (DWC), Ducati Traction Control (DTC), Ducati Cornering Lights (DCL) ενώ στην έκδοση S η IMU επικοινωνεί συνεχώς με το ημι-ενεργό σύστημα ελέγχου Ducati Skyhook Suspension (DSS), που ρυθμίζει αυτόματα την ανάρτηση και το ύψος της μοτοσυκλέτας, ανεξάρτητα του φορτίου.

Advertisement

Στον στάνταρ εξοπλισμό είναι το Vehicle Hold Control (VHC), το οποίο καθιστά εύκολη την εκκίνηση σε δρόμους με κλίση. 

Σημαντική προσθήκη αποτελεί και το Adaptive Cruise Control (ACC) το οποίο καθορίζει φρένο και γκάζι αυτόματα για να ρυθμίζει την απόσταση από τα γύρω οχήματα σε ταχύτητες από 30 ως 160 km/h και θα ρυθμίζεται σε τέσσερα επίπεδα παρεμβατικότητας όπως και το σύστημα Blind Spot Detection (BSD) το οποίο θα μπορεί να προειδοποιεί μέσω των φώτων της μοτοσυκλέτας οχήματα που πλησιάζουν από πίσω με μεγάλη ταχύτητα.

Advertisement