Live Κίνηση
Περισσότερα
DUCATI 2021

Ducati Connect: Εξελιγμένη συνδεσιμότητα

Ελλάδα 2:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati Connect: Εξελιγμένη συνδεσιμότητα

DUCATI 2021

Ducati Connect: Εξελιγμένη συνδεσιμότητα

DUCATI 2021

Μέσω του Ducati Connect, το οποίο είναι συμβατό με iOs και Android ο οδηγός μπορεί να συνδέσει το smartphone του και να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό του, στη μουσική του και μέσω της εφαρμογής Sygic GPS Navigation να έχει πλοήγηση full map μέσω της TFT οθόνης της μοτοσυκλέτας.

Advertisement
Advertisement

Ο πίνακας οργάνων εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και είναι ο πρώτος πίνακας ελέγχου εξοπλισμένος με τεχνολογία οπτικής σύνδεσης, η οποία βελτιώνει την ορατότητα της διεπαφής και επιτρέπει σκοτεινή λειτουργία στα γραφικά ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πολύ εύκολα και γρήγορα λοιπόν μπορείτε να αναζητήσετε τις επαφές σας ή να πληκτρολογήστε έναν αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο. 

Να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, επιλέγοντας με κύλιση σε φακέλους, καλλιτέχνες, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής. 

Advertisement
Advertisement

Να ορίσετε τον προορισμό σας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης σε πλήρη προβολή χάρτη στον πίνακα οργάνων της μοτοσυκλέτας χωρίς να χρειάζεται πλέον πρόσθετο GPS.

Όλες οι λειτουργίες του Ducati Connect, μπορούν να ελεγχθούν άνετα από ένα καινοτόμο χειριστήριο joystick, που βρίσκεται στον φωτιζόμενο διακόπτη στην αριστερή πλευρά του τιμονιού. Μόλις επιτευχθεί η σύνδεση μεταξύ smartphone και πίνακα οργάνων, ο αναβάτης μπορεί να βάλει το τηλέφωνο στην τσέπη του ή να το τοποθετήσει στην αδιάβροχη θήκη που έχει προβλεφθεί για το κινητό,  στο ρεζερβουάρ.  Η θήκη διαθέτει και υποδοχή USB για φόρτιση.