Live Κίνηση
Περισσότερα
Dacia-Renault

Renault Kadjar: Γεμάτο τεχνολογία!

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Kadjar: Γεμάτο τεχνολογία!

Dacia-Renault

Renault Kadjar: Γεμάτο τεχνολογία!

Dacia-Renault

Το νέο Renault Kadjar είναι εξοπλισμένο με τα πιο καινοτόμα συστήματα ασφαλείας, όπως το σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης που σας προειδοποιεί όταν ανιχνεύσει κίνδυνο πρόσκρουσης.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά στην παθητική ασφάλεια, το ανανεωμένο μοντέλο της γαλλικής μάρκας, προσφέρει μέγιστη προστασία για όλους τους επιβάτες και τους πεζούς. Συνδυάζοντας τις πληροφορίες από τα ραντάρ και τις κάμερες, είτε κινείστε με ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο είτε επιχειρείτε ελιγμούς ακριβείας σε μια στενή θέση στάθμευσης.

Ας δούμε όμως μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν…

Easy Park Assist
Κατά τους ελιγμούς στάθμευσης, το σύστημα αναλαμβάνει πλήρως τον έλεγχο του τιμονιού. Σας ειδοποιεί επίσης για την παρουσία εμποδίων χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας και τους αισθητήρες του, εξασφαλίζοντας προστασία 360°.

Advertisement
Advertisement

Προειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας
Προσαρμόστε την οδήγησή σας σύμφωνα με τα δεδομένα οδικής σήμανσης που συλλέγει η κάμερα. Σε περίπτωση που τρέχετε υπερβολικά, μια οπτική προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων και το σύστημα πλοήγησης σας ενημερώνουν έγκαιρα για την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Advertisement

Σύστημα προειδοποίησης για ερχόμενο όχημα στην «τυφλή» γωνία
Διευρύνετε το οπτικό πεδίο σας χάρη σε μια φωτεινή ένδειξη στον αριστερό ή δεξιό εξωτερικό καθρέφτη που σας ειδοποιεί σε περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο προσεγγίσει την περιοχή «τυφλής» γωνίας.

Advertisement

Σύστημα προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας
Όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα πάνω από 70 χιλιόμετρα/ώρα, το σύστημα ειδοποιεί σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας πατώντας πάνω σε συνεχόμενη ή διακεκομμένη διαχωριστική γραμμή. Η προειδοποίηση αυτή συμβάλλει στην οδική σας ασφάλεια προειδοποιώντας σας έγκαιρα ότι είστε σε πορεία που θα μπορούσε να σας βγάλει εκτός δρόμου.

Σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης
Σε περίπτωση που ανιχνευτεί κίνδυνος πρόσκρουσης, ενημερώνεστε από μια ηχητική προειδοποίηση. Αν δεν αντιδράσετε, το σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης τίθεται σε λειτουργία προκειμένου να αποφευχθεί η πρόσκρουση ή να μετριαστεί η έντασή της.

Advertisement

Παθητική και ενεργητική ασφάλεια
Τα έχουμε προβλέψει όλα για την ασφάλειά σας: 6 αερόσακοι, προσκέφαλα με προστασία από τραυματισμό στον αυχένα, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και διάταξη περιορισμού της πίεσης της ζώνης. Για την προστασία των παιδιών, το νέο KADJAR διαθέτει επίσης 2 υποδοχές στερέωσης Isofix.

Έξυπνα φώτα
Το νέο KADJAR διαθέτει φώτα ομίχλης με προσαρμοζόμενη λειτουργία στροφής, ισχυρά φώτα full LED Pure Vision και αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων για καλύτερη ορατότητα.

Όμως εκτός από την ασφάλεια, η τεχνολογία επικεντρώνεται και στον τομέα της άνεσης και των ευχάριστων μετακινήσεων. Οι υπηρεσίες διασύνδεσης Renault EASY CONNECT προσφέρουν λύσεις για να εξοικονομείτε χρόνο και να παραμένετε διασυνδεδεμένοι είτε όταν διασκεδάζετε είτε όταν έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πραγματοποιήστε μια κλήση, ακούστε μουσική, χρησιμοποιήστε τον ψηφιακό βοηθό σας για να του θέσετε ερωτήσεις και πολλά ακόμη!

R-LINK 2
Εύχρηστη και εργονομική, η νέα οθόνη 7 ιντσών προσφέρει εξαιρετική άνεση και ακρίβεια στη χρήση. Το περιβάλλον λειτουργίας μοιάζει με αυτό που έχουν οι ταμπλέτες και υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης και απόθεσης των εικονιδίων με την αφή, ενώ με την αφή μπορεί να γίνει και το ζουμ.

Android Auto και Apple Carplay στο R-LINK 2
Με το Android Auto και το Apple Carplay, μπορείτε να βρείτε τη διαδρομή σας, να υπαγορεύσετε ή να ακούσετε τα SMS σας, να πραγματοποιήσετε τις κλήσεις σας ή να ακούσετε τη μουσική που έχετε αποθηκευμένη στο τηλέφωνό σας, πιο απλά από ποτέ!