Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

Τα πλεονεκτήματα του C5 Aircross (video)

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πλεονεκτήματα του C5 Aircross (video)

Citroen

Τα πλεονεκτήματα του C5 Aircross (video)

Citroen

Στην κορυφή της γκάμας των μοντέλων της Citroen βρίσκεται το μεγάλο της SUV, το C5 Aircross. Ένα καθαρόαιμο SUV με στιβαρή και μυώδη σχεδίαση,  μεγάλους τροχούς, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και 100% αυθεντική προσωπικότητα.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε όμως τα μεγάλα του πλεονεκτήματα, χωρισμένα σε τέσσερις άξονες.

Υπέρ-άνετο SUV
Πλήρως εναρμονισμένο με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort, το C5 Aircross είναι αδιαμφισβήτητα το πιο άνετο SUV στην κατηγορία του, χάρη σε δύο αποκλειστικές καινοτομίες της Citroën: την ανάρτηση με τα Hydraulic Progressive Cushions και τα καινοτόμα καθίσματα ‘Advanced Comfort’. Τα τρία ανεξάρτητα, συρόμενα, με ρυθμιζόμενη κλίση, και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, χαρίζουν στο γαλλικό μοντέλο τον τίτλο του πιο εύκολα διαμορφώσιμου και του πιο ευρύχωρου SUV της κατηγορίας του. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών φτάνει έως τα 720 λίτρα με την πλάτη των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση, θεμελιώνει νέα στάνταρ στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Αναρτήσεις με υδραυλικά στοπ προοδευτικής απόσβεσης
Το C5 Aircross SUV διαθέτει αναρτήσεις  με τεχνολογία Hydraulic Progressive Cushions (υδραυλικά στοπ προοδευτικής απόσβεσης). Πρόκειται για μία καινοτομία της Citroën που ενσωματώνει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία της μάρκας στο χώρο των αναρτήσεων. Η συγκεκριμένη τεχνολογία προέρχεται από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και εξασφαλίζει καλύτερη απορρόφηση των ανωμαλιών του οδοστρώματος. Σκοπός της νέας αυτής τεχνολογίας ανάρτησης είναι να βελτιώσει την ποιότητα φιλτραρίσματος – τυπικό και ιδιαίτερα εκτιμώμενο από τους πελάτες, χαρακτηριστικό όλων των μοντέλων της γαλλικής μάρκας ώστε να δημιουργήσει μία πραγματική αίσθηση κίνησης «πάνω σε μαγικό χαλί».

Advanced Comfort καθίσματα
Τα φαρδιά και ιδιαίτερα φιλόξενα καθίσματα του C5 Aircross SUV χαρίζουν στους επιβάτες μία πρωτόγνωρη εμπειρία ταξιδιού, εξασφαλίζοντας τους ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης. Η προσθήκη ειδικού αφρού πάχους 15χλστ. τα καθιστά ακόμα πιο μαλακά και περισσότερο ανθεκτικά. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν γέμιση από αφρό υψηλής πυκνότητας ώστε να αποφεύγεται η «καθίζηση» τους μετά από μεγάλα διαστήματα οδήγησης. Διαθέτουν επίσης τη δυνατότητα πολλαπλών ρυθμίσεων, αλλά και την επιλογή συστήματος μασάζ πολλαπλών σημείων.

Advertisement

Το πιο εύκολα διαμορφώσιμο SUV στη κατηγορία του
Τα τρία ανεξάρτητα, συρόμενα, με ρυθμιζόμενη κλίση, και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, χαρίζουν στο μεγάλο SUV της Citroen, τον τίτλο του πιο εύκολα διαμορφώσιμου και του πιο ευρύχωρου SUV της κατηγορίας του. Τα καθίσματα αυτά διαθέτουν μηχανισμό ρύθμισης κλίσης 5 θέσεων και έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης προς τα εμπρός και προς τα πίσω, επιτρέποντας έτσι τη βελτίωση της χωρητικότητας του πορτμπαγκάζ, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορούν επίσης και να αναδιπλωθούν ώστε να αποκαλύψουν ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα διευκολύνοντας έτσι τη φόρτωση. Το νέο C5 Aircross SUV προσφέρει επίσης και πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, όπως το κεντρικό υποβραχιόνιο που διαθέτει ψυχόμενο εσωτερικό.

Advertisement