Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

Τα μοντέλα της υπερπλήρους γκάμας της Citroen

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μοντέλα της υπερπλήρους γκάμας της Citroen

Citroen

Τα μοντέλα της υπερπλήρους γκάμας της Citroen

Citroen

Η Citroen έχει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες μοντέλων, καλύπτοντας όλα γούστα, όλες τις ανάγκες αλλά και όλες τις οικονομικές δυνατότητες.

Advertisement
Advertisement

Με αυτοκίνητα ιδιαίτερης αισθητικής, με χαρακτήρα, τεχνολογικά άρτια και καλά εξοπλισμένα, με καλή ποιότητα κύλισης και οικονομικούς μας συνάμα και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες!

Σε ότι αφορά στα επιβατικά οχήματα, η γαλλική εταιρεία προσφέρει δέκα επιλογές! Ξεκινώντας από το μικρό αυτοκίνητο πόλης, το C1, που προσφέρεται και σε επετειακή έκδοση Origins. Με εφαλτήριο τα 11.140 ευρώ και καθαρά αστικό προσανατολισμό, αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτοκίνητο καθημερινών μετακινήσεων.

Advertisement
Advertisement

Ανεβαίνοντας κατηγορία έχουμε το C3 που επίσης προσφέρεται σε έκδοση Origins. Αλλά και στην πιο περιπετειώδη εκδοχή του, ως C3 Aircross SUV.

Ομοίως, πολλαπλός είναι και ο χαρακτήρας του C4, αρχικά ως Cactus, ένα compact hatchback που ταρακούνησε την κατηγορία με την εμφάνιση και τις τεχνολογίες του κι έπειτα ως C4 Spacetourer και Grand C4 Spacetourer. Αυτές οι δύο επιλογές παρέχουν τους απαιτούμενους χώρους για να καλύψουν κάθε οικογενειακή ανάγκη.

Advertisement

Και φυσικά, σε ότι αφορά στα crossovers, το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο της γαλλικής μάρκας είναι το C5 Aircross, ένα καθαρόαιμο SUV με στιβαρή και μυώδη σχεδίαση, μεγάλους τροχούς, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και 100% αυθεντική προσωπικότητα Citroën.

Advertisement

Όμως η γκάμα της Citroen δεν ολοκληρώνεται εκεί. Υπάρχει η κορυφαία σε όγκο επιλογή του Spacetourer που μπορεί να φιλοξενήσει έως και εννέα επιβάτες, το C-Elysee για όσους παραμένουν πιστοί στην κατηγορία των σεντάν και τέλος το Belingo που αποτελεί το ιδανικό οικογενειακό όχημα, που έχει τρεις ανεξάρτητες πίσω θέσεις ίδιου μεγέθους.

Advertisement

Επειδή όμως η γαλλική μάρκα απευθύνεται και σε επαγγελματίες, το Berlingo Van είναι η μία από τις τέσσερις διαθέσιμες επιλογές. Πλάι του στέκεται το C3 Entreprise ενώ για τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές καταστάσεις, τα Jumby και Jumper καλύπτουν κάθε σας θέλω.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της εταιρείας