Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

Η συλλεκτική έκδοση Citroen C1 Origins

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η συλλεκτική έκδοση Citroen C1 Origins

Citroen

Η συλλεκτική έκδοση Citroen C1 Origins

Citroen

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η Citroën παρουσιάζει μία επετειακή έκδοση μίας σειράς μοντέλων της με την ονομασία “Origins”, με στόχο να αποτίσει φόρο τιμής στην πλούσια αυτοκινητιστική της κληρονομιά.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, για να γιορτάσει τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, το C1 προσφέρει μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης. Ευέλικτο και πρακτικό, το Citroën C1 σχεδιάστηκε με στόχο την ευκολία κυκλοφορίας στην πόλη, γεγονός που οφείλεται στις ιδιαίτερα συμπαγείς του διαστάσεις και στην απαράμιλλη οδική του συμπεριφορά.

Με σχεδιασμό που αντανακλά αισιοδοξία και ευχάριστη προσωπικότητα, το Citroën C1 στην συλλεκτική του έκδοση με το όνομα Origins, διαθέτει μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης και σας προσφέρει τη δυνατότητα μίας χαλαρής βόλτας στην πόλη.

Εξωτερικά, αυτό το 5θυρο αυτοκίνητο πόλης διαθέτει διακοσμητικά στοιχεία σε μπρονζέ απόχρωση, όπως τα αυτοκόλλητα με τα διακριτικά του λοχία που παραπέμπουν στο πρώτο σήμα της μάρκας, τις διακοσμητικές ταινίες στους πλευρικούς καθρέφτες, στην πίσω κολώνα και την πόρτα του χώρου των αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Τα φιμέ πίσω κρύσταλλα και οι μαύρες ζάντες αλουμίνιου PLANET των 15” επιβεβαιώνουν την κομψότητα του στυλ της συγκεκριμένης έκδοσης. Τέλος, το σήμα με την επιγραφή “Origins since 1919” στις εμπρός πόρτες αναπαριστά τους δεσμούς με την 100χρονη ιστορία της μάρκας.

Η συλλεκτική έκδοση Citroën C1 Origins διατίθεται σε μοντέρνα και σικ χρώματα για το αμάξωμα:  Λευκό Lipizan, Γκρι Gallium, Γκρι Carlinite ή Μαύρο Caldera και σε διχρωμία με οροφή σε απόχρωση Μαύρο Caldera.

Advertisement

Ως μικρό αυτοκίνητο πόλης, ιδανικός σύντροφος των αστικών αποδράσεων, το Citroën C1 Origins προσφέρει νέες επιλογές εσωτερικής προσωπικής διαμόρφωσης: Επενδύσεις καθισμάτων σε γκρι ύφασμα με χρυσές εμφανείς ραφές και υπογραφή “Origins”, χρωματικό πακέτο Μπρονζέ και ειδικά πατάκια.

Advertisement

Η συλλεκτική έκδοση εμπλουτίζεται με αρκετά συστήματα όπως είναι ο αυτόματος κλιματισμός ή το πακέτο Safety που ενσωματώνουν τεχνολογίες για να κάνουν τη ζωή στην πόλη και το δρόμο, ακόμα πιο ασφαλή και πιο άνετη.

Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει αρκετές ευκολίες :
• Hands-Free πρόσβαση και εκκίνηση
• Αναγνώριση πινακίδων ορίου ταχύτητας και σύσταση τήρησής τους
• Ενεργό σύστημα πέδησης στην πόλη (Active City Brake).

Το πακέτο Safety διαθέτει επίσης:
• Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Assist)
• Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Departure Warning)
• Κάμερα οπισθοπορείας για διευκόλυνση των ελιγμών παρκαρίσματος

Advertisement

Το Citroën C1 Origins αποδεικνύεται ιδιαίτερα οικονομικό χάρη στο μικρό του βάρος (840κιλά), τα ειδικά ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης και τους τελευταίας γενιάς κινητήρες του. Ο κινητήρας βενζίνης VTi 72 συμβάλλει ώστε να χαρακτηριστεί το Citroën C1 σαν ένα από τα καλύτερα μοντέλα σε ότι αφορά την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2.