Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

H σχεδιαστική φιλοσοφία του Citroen C5 Aircross

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H σχεδιαστική φιλοσοφία του Citroen C5 Aircross

Citroen

H σχεδιαστική φιλοσοφία του Citroen C5 Aircross

Citroen

Το εντυπωσιακό C5 Aircross SUV είναι το μεγαλύτερο μοντέλο στη γκάμα των crossover της Citroën.

Advertisement
Advertisement

Εμπνευσμένο απευθείας από το πρωτότυπο Citroën Aircross που παρουσιάστηκε το 2015, το C5 Aircross αποτελεί τη συνέχεια της επιθετικής πολιτικής της γαλλικής μάρκας στην κατηγορία των SUV, όπως αυτή εκφράστηκε το 2017 με το ιδιαίτερα επιτυχημένο λανσάρισμα του C3 Aircross.

Με 4.50μ. μήκος, το νέο SUV C5 Aircross ξεχωρίζει  για το δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητά του. Με το χαρακτηριστικό σχεδιασμό του εμπρός μέρους, το ψηλό και σμιλευμένο καπό, τις ρευστές γραμμές, τα διακοσμητικά στοιχεία όπως τα Airbump, τους μεγάλους τροχούς διαμέτρου 720mm., τα 23cc απόσταση από το έδαφος, τα πλευρικά μαρσπιέ, τα προστατευτικά στα ‘φρύδια’ των φτερών, και τις μοντέρνες δίχρωμες μπάρες οροφής, το εν λόγω μοντέλο φέρνει μία διαφορετική πνοή στην κατηγορία των SUV.

Advertisement
Advertisement

Το νέο C5 Aircross SUV διαθέτει πανοραμική ηλιοροφή. Οι γυάλινες επιφάνειες περιφερειακά του αμαξώματος τονίζουν ακόμα περισσότερο το ρευστό σχεδιασμό της οροφής και η κατάληξη με το χαρακτηριστικό χρωμιωμένο “C” αντικατοπτρίζει ιδανικά την ευρυχωρία στο εσωτερικό του. Το πίσω μέρος, φαρδύ και ψηλό, συμβάλλει στη δημιουργία ενός κορυφαίων διαστάσεων χώρου αποσκευών (720 λίτρα με την πλάτη των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση). Τα πίσω φωτιστικά σώματα αποτελούνται από τέσσερις ελλειψοειδείς μονάδες LED που ξεχωρίζουν σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου.

Όσο για το εσωτερικό του, είναι ευρύχωρο και εντυπωσιακό. Διακρίνεται για το σχεδιασμό και την λειτουργικότητά του. Το ταμπλό του με οριζόντια διάταξη οριζόντια διάταξη και με κυρίαρχο στοιχείο το θερμικά σφραγισμένο πάνελ που διατρέχει όλο του το πλάτος.

Advertisement

Στην πλευρά του οδηγού, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μία διαμορφώσιμη ψηφιακή οθόνη 12.3 ιντσών, στην οποία απεικονίζονται οι επιλεγμένες πληροφορίες οδήγησης ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Η μεγάλη και φαρδιά κεντρική κονσόλα, τα φιλόξενα καθίσματα που είναι τοποθετημένα ψηλά ώστε να σας δίνουν την αίσθηση του ελέγχου του δρόμου, και οι επιλογές χρωμάτων και υλικών, συμβάλλουν στη δημιουργία του αισθήματος προστασίας και ποιότητας, που απολαμβάνουν όλοι οι επιβάτες.

Advertisement

Επιπρόσθετα, το C5 Aircross προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών εξατομίκευσης. Μεταξύ αυτών, 30 δυνατές επιλογές συνδυασμών για το εξωτερικό, με επτά χρώματα αμαξώματος, (Blanc Banquise, Blanc Nacre, Noir Perla Nera, Gris Acier, Gris Platinium, Rouge Volcano και Bleu Tijuca), τρία Color Packs (Silver Anodise, White Anodise, Red Anodise) καθώς και δυνατότητα διχρωμίας αμαξώματος/οροφής (bi-ton) σε χρώμα Noir Perla Nera.

Οι δυνατότητες προσωπικής διαμόρφωσης εκτείνονται και στο εσωτερικό, με πέντε θεματικές προτάσεις που εστιάζονται στο φως, τη ζεστασιά, και τις ποιοτικές λεπτομέρειες. Εκτός από το βασικό διάκοσμο, το εσωτερικό του νέου C5 Aircross SUV διατίθεται και στις παρακάτω επιλογές Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey και Hype Brown, όλα σε συνδυασμό με τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort.

Advertisement