Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

Citroen Origins: 100 χρόνια περιπέτειας

Ελλάδα 23:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen Origins: 100 χρόνια περιπέτειας

Citroen

Citroen Origins: 100 χρόνια περιπέτειας

Citroen

Έχοντας ιδρυθεί το 1919, φέτος η Citroën συμπληρώνει 100 χρόνια στην αυτοκίνηση! Ένας αιώνας γεμάτος πάθος για τους τέσσερις τροχούς και καινοτομία.

Advertisement
Advertisement

Κι επειδή όλα τριγύρω εξελίσσονται αλλά στο κάπου στο βάθος και ίδια μένουν, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος των ειδικών εκδόσεων Origins, η γαλλική μάρκα κάνει παραλληλισμούς ανάμεσα σε μοντέλα της σημερινής της γκάμας και σε οχήματα με το σήμα της που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Σήμερα έχουμε τα crossovers, μία μόδα που δεν περνάει και εξελίσσεται σε ραχοκοκαλιά της σύγχρονης αυτοκίνησης. Κι εκεί η Citroen κλέβει την παράσταση με το C3 Aircross που είναι ένα από τα έξι μοντέλα της που προσφέρονται και στην επετειακή έκδοση Origins. Όμως με ποιο Citroen του μακρινού χθες συνδέεται;

Citroën SUV C3 Aircross Origins
Με στυλ που φωνάζει «όχημα παντός εδάφους» και έντονο αέρα φρεσκάδας, το C3 Aircross χαρίζει νέες εμπειρίες στους απανταχού φίλους της περιπέτειας, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον χαρακτήρα SUV και την τεχνολογία ελέγχου πρόσφυσης, που εξασφαλίζει στο αυτοκίνητο την πρόσφυση σε όλες τις οδικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Autochenille
Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του C3 Aircross είναι συνυφασμένος με το DNA της μάρκας. Το 1922, το ημι-ερπυστριοφόρο Citroën B2 μοντέλο K1, με το παρατσούκλι “ο χρυσός σκαραβαίος”, ήταν ένα από 5 μηχανοκίνητα οχήματα στην ιστορία, που διέσχισαν για 3.500χλμ την έρημο Σαχάρα.