Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

Citroen C5 Aircross: Το υπέρ-άνετο SUV

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Citroen C5 Aircross: Το υπέρ-άνετο SUV

Citroen

Citroen C5 Aircross: Το υπέρ-άνετο SUV

Citroen

Στην κορυφή της γκάμας SUV της Citroen βρίσκεται το C5 Aircross. Ένα καθαρόαιμο SUV με στιβαρή και μυώδη σχεδίαση, μεγάλους τροχούς, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και 100% αυθεντική προσωπικότητα Citroën.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της έντονης προσωπικότητάς του γαλλικού crossoever αποτελούν τα Airbumps, οι μεγάλοι τροχοί διαμέτρου 720 χιλιοστών, τα 23 εκατοστά της απόστασης από το έδαφος,  τα πλευρικά μαρσπιέ με τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά, οι μπάρες οροφής, αλλά και η πλούσια γκάμα επιλογών εξατομίκευσης.

Πλήρως εναρμονισμένο με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort, το νέο SUV C5 Aircross είναι αδιαμφισβήτητα το πιο άνετο SUV στην κατηγορία του, χάρη σε δύο αποκλειστικές καινοτομίες της γαλλικής μάρκας.

Η μία είναι η ανάρτηση με τα Hydraulic Progressive Cushions και η άλλη τα καινοτόμα καθίσματα ‘Advanced Comfort’. Τα τρία ανεξάρτητα, συρόμενα, με ρυθμιζόμενη κλίση, και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, χαρίζουν στο C5 Aircross τον τίτλο του πιο εύκολα διαμορφώσιμου και του πιο ευρύχωρου SUV της κατηγορίας του.

Advertisement
Advertisement

Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών φτάνει έως τα 720 λίτρα με την πλάτη των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση, θεμελιώνει νέα στάνταρ στην κατηγορία.

Τέλος, με τις 20 τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης και τις έξι τεχνολογίες δικτύωσης, δικαιωματικά θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το εν λόγω μοντέλο ως ένα αυθεντικό SUV του μέλλοντος.