Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

Citroen C5 Aircross: Η άνεση στο προσκήνιο

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C5 Aircross: Η άνεση στο προσκήνιο

Citroen

Citroen C5 Aircross: Η άνεση στο προσκήνιο

Citroen

Ένα από τα στοιχεία που διαχρονικά χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Citroen, ανεξαρτήτου κατηγορίας, είναι η άνεση που προσφέρουν στους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το μοντέλο που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της και αναφερόμαστε φυσικά στο C5 Aircross. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο SUV με στιβαρή και μυώδη σχεδίαση, μεγάλους τροχούς, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και 100% αυθεντική προσωπικότητα Citroën.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία της ξεχωριστής προσωπικότητάς του γαλλικού crossover; Η λίστα είναι μακροσκελής και περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά Airbumps, τους μεγάλους τροχούς διαμέτρου 720 χιλιοστών, τα 23 εκατοστά της απόστασης από το έδαφος,  τα πλευρικά μαρσπιέ με τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά, τις μπάρες οροφής, αλλά και την πλούσια γκάμα επιλογών εξατομίκευσης. Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας να ξεχωρίζουν.

Advertisement
Advertisement

Το νέο SUV C5 Aircross είναι πλήρως εναρμονισμένο με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort και αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πιο άνετο SUV στην κατηγορία του. Κι αυτό, χάρη σε δύο αποκλειστικές καινοτομίες της γαλλικής μάρκας.

Advertisement

Η μία είναι η ανάρτηση με τα Hydraulic Progressive Cushions και η άλλη είναι τα καινοτόμα καθίσματα «Advanced Comfort». Πρόκειται για τρία ανεξάρτητα, συρόμενα, με ρυθμιζόμενη κλίση, και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, που χαρίζουν στο C5 Aircross τον τίτλο του πιο εύκολα διαμορφώσιμου και του πιο ευρύχωρου SUV της κατηγορίας του.

Advertisement

Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών φτάνει έως τα 720 λίτρα με την πλάτη των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση, μέγεθος θεμελιώνει νέα στάνταρ στην κατηγορία.

To Citroen C5 Aircross μπορεί να γίνει δικό σας με τιμές που ξεκινούν από τα 22.550 ευρώ.

Advertisement