Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen

C3 Origins: Φόρος τιμής στα 100 χρόνια Citroen

Ελλάδα 12:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

C3 Origins: Φόρος τιμής στα 100 χρόνια Citroen

Citroen

C3 Origins: Φόρος τιμής στα 100 χρόνια Citroen

Citroen

Οι συλλεκτικές εκδόσεις “Origins” αποτίνουν φόρο τιμής στην τόλμη και την καινοτομία των εκατό χρόνων της Citroen, υπενθυμίζοντας τους μεγάλους σταθμούς των επιτυχιών στην ιστορία της γαλλικής μάρκας, από το 1919 μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Κάθε μοντέλο της γκάμας του σήμερα, σχετίζεται με ένα δημιούργημα του χθες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, την παράδοση του Traction Avant της δεκαετίας του ’30, συνεχίζει το Citroen C3. Πολυτάλαντο και με άπειρες δυνατότητες εξατομίκευσης hatchback, ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική του εμφάνιση, την ασυμβίβαστη άνεση και τις τεχνολογίες διευκόλυνσης των καθημερινών μετακινήσεων. Η συλλεκτική έκδοση C3 Origins διατηρεί ατόφια αυτά τα χαρακτηριστικά, διαθέτοντας ταυτόχρονα και ένα εσωτερικό περιβάλλον αφιερωμένο στην εξατομίκευση.

Εξωτερικά, το αμάξωμα διαθέτει γραφικά σε μπρονζέ απόχρωση, που αναπαριστούν  το πρώτο σήμα με τα «διακριτικά του λοχία». Σε μπρονζέ αποχρώσεις είναι και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης και το διακοσμητικό του Airbump. Στην 5η πόρτα η πινακίδα με τον τύπο του μοντέλου συνοδεύεται από  το σήμα Origins. Τα φυμέ κρύσταλλα και οι αλουμινένιες ζάντες των 17” σε απόχρωση Cross Black αποτελούν δύο ακόμη χαρακτηριστικά στοιχεία του στυλ της συγκεκριμένης έκδοσης. Το αυτοκόλλητο με την υπογραφή “Origins since 1919” κοσμεί τις εμπρός πόρτες. Η συλλεκτική έκδοση του Citroën C3 Origins διατίθεται με μοντέρνα και εντυπωσιακά χρώματα για το αμάξωμα: Λευκό Ice, Γκρι Steel, Γκρι Platini.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση και ηρεμία, στοιχεία απαραίτητα για την ευεξία των επιβατών. Η συλλεκτική έκδοση Origins διαθέτει Γκρι επενδύσεις με χρυσές εμφανείς ραφές, υπογραφή “Origins”, ειδικά πατάκια και μπρονζέ λεπτομέρειες στο ταμπλό που δένουν αρμονικά με το χρώμα του αμαξώματος.

Advertisement

Η εν λόγω έκδοση προσφέρει 9 συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, όπως το σύστημα πλοήγησης Citroën Connect Nav, που διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

Συστήματα προστασίας και ασφάλειας:
• Αναγνώριση ορίων ταχύτητας και σύστασή τήρησής τους
• Σύστημα προειδοποίησης για ακούσια εκτροπή πορείας από τα όρια της λωρίδας κυκλοφορίας
• Προειδοποίηση απόσπασης της προσοχής του οδηγού

Advertisement

Εξοπλισμός ασφάλειας και προστασίας:
• Ενεργό σύστημα πέδησης κινδύνου,
• Προειδοποίηση για στάση και διάλειμμα για καφέ
• Κάμερα οπισθοπορείας

Advertisement

Συστήματα άνεσης:
• Ενεργό Cruise Control με ρύθμιση ορίου ταχύτητας,
• Αυτόματη ενεργοποίηση-απενεργοποίηση προβολέων,
• Υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση

Το Citroën C3 Origins προσφέρεται με κινητήρες τελευταίας γενιάς, βενζίνης PureTech και diesel BlueHDi. Η έκδοση με τον 3κίλυνδρο κινητήρα PureTech 82 καθώς και με τους κινητήρες  Puretech 110 S & S και Diesel BlueHDi 100 S & S εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.