Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen 2021

Η «μαγική» ανάρτηση του νέου Citroen C4 C-Cross

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «μαγική» ανάρτηση του νέου Citroen C4 C-Cross

Citroen 2021

Η «μαγική» ανάρτηση του νέου Citroen C4 C-Cross

Citroen 2021

Το νέο C4 C-Cross είναι η 10η γενιά των αυτοκινήτων κατηγορίας «C» της Citroen που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε κάθε εποχή, με την άνεση και τον χαρακτήρα τους.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η νέα γενιά, θα αρχίσει να γράφει τη δική της ιστορία από τον Ιανουάριο του 2021.

 

Μετά την επέκταση στην κατηγορία των SUV που χαρακτηρίστηκε από τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των C3 Aircross SUV και C5 Aircross SUV, η Citroen κάνει μια ισχυρή επιστροφή στην αγορά των Crossovers. To C4 C-Cross είναι το μοντέλο της νέας γενιάς από τη Citroen, εμπνευσμένο από τις ανάγκες των ίδιων των πελατών και τον τρόπο οδήγησής τους.

Advertisement
Advertisement

Προσφέρεται ως 100% ηλεκτρικό, βενζινοκίνητο και με κινητήρα πετρελαίου, για να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας μια μοντέρνα ιδέα γεμάτη χαρακτήρα. Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να βρει κανείς στο επόμενό του αυτοκίνητο.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το γαλλικό μοντέλο

Mε σχεδόν 12.500.000 πωλήσεις μέσα σε 92 χρόνια η C4 συνεχίζει την πορεία της στις αγορές: Πρώτη γενιά C4 (1928), Ami 6 και Ami 8, GS και GSA, ZX, Xsara, C4 (2004 και 2010 γενιές) και C4 Cactus. Μια σειρά από hatchbacks και Crossovers που έχουν μείνει στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των πελατών που αναζητούν μεγάλη άνεση και ασφαλή  οδική συμπεριφορά, συμπαγείς διαστάσεις και ευρυχωρία στην καμπίνα. Με το C4 C-Cross ξαναζωντανεύουν τα στοιχεία που συνθέτουν την ξεχωριστή «γεύση» ενός Citroen: Tο τολμηρό σχέδιο, η θρυλική άνεση, η υποδειγματική οδική συμπεριφορά, η ευρυχωρία και η τεχνολογία. Η Citroen, με το σχεδιασμό του C4 C-Cross συνδυάζει: Την κομψότητα και τον δυναμισμό ενός συμπαγούς Coupe, τη δύναμη, τον χαρακτήρα και την στιβαρότητα ενός SUV, αλλά και την άνεση και την ευρυχωρία ενός Sedan.  Όμως ένα πραγματικό σήμα κατατεθέν της Citroen, είναι μια νέα πιο μοντέρνα και πιο ορθολογική προσέγγιση στην άνεση.

Advertisement

Άνεση οδήγησης, για την προστασία των επιβατών από εξωτερικές ενοχλήσεις, τόσο από την ανάρτηση, όσο και από την άποψη του επιπέδου θορύβου, έτσι ώστε να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στο σαλόνι του σπιτιού σας.

Advertisement

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το γαλλικό μοντέλο

Ανάρτηση με Progressive Hydaulic Cushions για ταξιδι σε… Μαγικό Χαλί

Το C4 C-Cross είναι εξοπλισμένο από τη βασική του κιόλας έκδοση, με την ανάρτηση που χρησιμοποιεί τα Progressive Hydraulic Cushions, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στα C4 Cactus και C5 Aircross SUV, παρέχοντας εξαιρετική άνεση και αίσθηση οδήγησης πάνω σε «μαγικό χαλί», για ευεξία, δυναμισμό και κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά. Η νέα ανάρτηση διαθέτει πρωτότυπα αμορτισέρ που λειτουργούν σαν «υδραυλικά μαξιλάρια» (σε ελεύθερη απόδοση) για να προσφέρουν βέλτιστα επίπεδα άνεσης. Οι ειδικοί της Citroen υποστηρίζουν, πως υπάρχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα: Ακόμη πιο προοδευτική απόσβεση «σιδερώνοντας» τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Advertisement

Τα νέα αμορτισέρ περιλαμβάνουν δύο ελατήρια απόσβεσης όπου το ένα λειτουργεί σαν «μαξιλαράκι» πάνω στο άλλο (μπορεί να ακουστεί ως υπερβολή αλλά φανταστείτε ένα αμορτισέρ μέσα στο άλλο, με προοδευτικό υδραυλικό στοπ). Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερο rebound (έλεγχος των ταλαντώσεων) και βελτιωμένα επίπεδα άνεσης.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το γαλλικό μοντέλο

Αυτό το αποκλειστικό στοιχείο είναι το αποκορύφωμα της τεχνογνωσίας της Γαλλικής εταιρίας στον τομέα της ανάρτησης: Για τη συγκεκριμένη τεχνολογία στην ανάρτηση του αυτοκινήτου, έχουν κατατεθεί 20 πατέντες από τη Citroen.