Live Κίνηση
Περισσότερα
CITROEN 2021-1

Citroen C4 C-Cross: Xώροι και ανέσεις μεγαλύτερης κατηγορίας

Ελλάδα 22:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C4 C-Cross: Xώροι και ανέσεις μεγαλύτερης κατηγορίας

CITROEN 2021-1

Citroen C4 C-Cross: Xώροι και ανέσεις μεγαλύτερης κατηγορίας

CITROEN 2021-1

Με το νέο Citroen C4 C-Cross η Citroen αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchbacks, φέρνοντας μία πρωτοποριακή σχεδιαστική αντίληψη αλλά κρατώντας και τις βασικές αξίες της μάρκας όπως η μοναδική άνεση και η κορυφαία πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση του νέου C4 C-Cross από την Citroen επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την μεγάλη παράδοση της γαλλικής εταιρίας να δημιουργεί αυτοκίνητα που αλλάζουν τα δεδομένα σε κάθε εποχή και φέρνουν νέες ιδέες και καινοτόμες σχεδιαστικές αντιλήψεις στην αγορά. Το C4 C-Cross είναι μία από αυτές τις κλασικές περιπτώσεις όπου η Citroen αλλάζει τα δεδομένα μιας ολόκληρης κατηγορίας, δημιουργώντας ένα πανέμορφο μείγμα από διάφορες σχεδιαστικές αναφορές. Με στοιχεία από crossover όπως το μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τις ψηλά τοποθετημένες θέσεις για τους επιβάτες και με αναφορές σε σπορ κουπέ στην σχεδίαση του πίσω μέρους, το C4 C-Cross φέρνει έναν φρέσκο αέρα στα τυπικά hatchbacks της κατηγορίας του, όντας μία διαφορετική πρόταση η οποία έγινε με ενθουσιασμό αποδεκτή από το ευρύ αγοραστικό κοινό.

Αυτό που πάντα κατάφερνε η Citroen ήταν να συνδυάζει την καινοφανή σχεδίαση με την πρακτικότητα και την ικανοποίηση των επιβατών σε ότι αφορά την ευρυχωρία και τις ανέσεις που τους προσφέρει. Αυτό συμβαίνει και πάλι στο νέο C4 C-Cross το οποίο ξεχωρίζει αμέσως από την εικόνα του σαλονιού του, τους μεγάλους χώρους που παρέχει και την γενικότερη αίσθηση ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου πολύ ακριβότερης κατηγορίας. Σκύβοντας πάνω στις ανάγκες των καταναλωτών και ακούγοντας τις επιθυμίες τους, η Citroen εμπνεύστηκε από την επαφή με το κοινό της κατηγορίας και δημιούργησε ένα αυτοκίνητο απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σύγχρονων αγοραστών.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο προσφέρονται εδώ

Advertisement
Advertisement

Σε πρώτο πλάνο, όπως και σε κάθε Citroen είναι η άνεση που παρέχει το νέο C4 C-Cross. Η εταιρία ονομάζει την συνολική της προσέγγιση Citroen Advanced Comfort, και μέσα σ’ αυτήν περιλαμβάνονται η πρωτοποριακή ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfot. Η εξελιγμένη ανάρτηση, για την οποία η Citroen έχει καταθέσει πάνω από 20 πατέντες είναι κάτι μοναδικό για την αγορά σήμερα, και καταφέρνει να απομονώνει εντελώς τον χώρο των επιβατών από τις ανωμαλίες και τον θόρυβο του δρόμου. Όσο για τα καθίσματα, είναι μεγάλα σε διαστάσεις για να χωρούν κάθε σωματότυπο ενώ διαθέτουν και ειδικά υλικά ώστε να είναι ακόμα πιο μαλακά και άνετα στο μεγάλο ταξίδι. Ο συνδυασμός και των δύο παρέχει ένα αυτοκίνητο με απίστευτα για την κατηγορία επίπεδα άνεσης, δημιουργώντας ένα αυτοκίνητο “μαγικό χαλί” που είναι πραγματική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο προσφέρονται εδώ

Advertisement

Η φιλοσοφία του Citroen Advanced Comfort χαρακτηρίζεται από τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  • Άνεση οδήγησης: για την προστασία των επιβατών από εξωτερικές ενοχλήσεις, τόσο από την άποψη των προβλημάτων που ανακύπτουν από την ανάρτηση, όσο και από την άποψη του επιπέδου θορύβου, έτσι ώστε να είναι σαν να βρίσκεστε στο σαλόνι του σπιτιού σας.
  • Άνεση διαβίωσης: να διευκολύνεται η παραμονή των επιβατών στην καμπίνα του αυτοκινήτου, χάρη στην ευρυχωρία, τα πρακτικά σημεία αποθήκευσης αντικειμένων και την έξυπνη διαρρύθμιση.
  • Άνεση του μυαλού: παροχή ηρεμίας στον οδηγό μειώνοντας την πνευματική κόπωση, οργανώνοντας και δίνοντας προτεραιότητα στις πληροφορίες, ώστε να εμφανίζονται μόνο αυτές που είναι πραγματικά χρήσιμες, δημιουργώντας μια χαλαρωτική εσωτερική ατμόσφαιρα.
  • Άνεση χρήσης: για βελτίωση της χρήσης του αυτοκινήτου και του εξοπλισμού του με έξυπνη τεχνολογία, χρήσιμα χαρακτηριστικά καθημερινής βοήθειας και ψηφιακή διεπαφή μεταξύ επιβατών και αυτοκινήτου.
Advertisement

Η κορυφαία άνεση των επιβατών ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τον εξαιρετικής αισθητικής εσωτερικό χώρο, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από κορυφαίας ποιότητας υλικά, είναι ιδιαίτερα ευρύχωρος ενώ παρέχει και ένα ιδιαίτερα χαλαρό περιβάλλον σε μία φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα όμορφα στην όψη υλικά και η μεγάλη ηλεκτρική γυάλινη οροφή.

Η αίσθηση της πρακτικότητας τονίζεται στον μέγιστο βαθμό από τους χώρους που εξασφαλίζει για τους επιβάτες του το νέο C4 C-Cross. To σαλόνι είναι υπόδειγμα ευρυχωρίας για τα δεδομένα της κατηγορίας, με το μεταξόνιο των 2,670 μέτρων να είναι ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας του εξασφαλίζοντας αρκετό “αέρα” εμπρός από τα γόνατα των πίσω επιβατών. Το πλάτος των 1.800 mm, σημαίνει πως το νέο μοντέλο της Citroen φιλοξενεί με άνεση τρία άτομα στο πίσω κάθισμα, όπου το εσωτερικό πλάτος είναι 1.380 mm στους ώμους και 1.440 mm στους αγκώνες.

Advertisement

Πολύ μεγάλος είναι και ο χώρος των αποσκευών, με την χωρητικότητά του να φθάνει στα 380 λίτρα. Διαθέτει χαμηλό και επίπεδο κατώφλι φόρτωσης στα 715 χιλιοστά και έχει μεγάλο άνοιγμα και κανονικό σχήμα ώστε να είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος. Υπάρχει επίσης και δάπεδο το οποίο τοποθετείται σε δύο θέσεις έτσι ώστε με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων να δημιουργείται ένας τεράστιος ενιαίος χώρος για φόρτωση μεγάλων αντικειμένων. Εκτός από το πορτ-μπαγκάζ, η πρακτικότητα του νέου C4 C-Cross αναδεικνύεται και από τους τουλάχιστον 16 έξτρα αποθηκευτικούς χώρους μέσα στο σαλόνι, με συνολικό όγκο στα 39 λίτρα, έτσι ώστε οι επιβάτες να έχουν όσες θήκες χρειάζονται για να βολέψουν τα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο προσφέρονται εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιβεβαίωση Newsauto: Η Citroen μετατρέπει την Χάλκη σε «πράσινο» νησί!
Citroen C4 C-Cross: To τολμηρό hatchback της νέας εποχής
Citroen e-C4 C-Cross: Μία νέα αντίληψη για την ηλεκτροκίνηση