Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(23) "newsmoto-adventure-2023"

Ducati Multistrada V4

Οι άνθρωποι της Ducati όταν σχεδίαζαν την 4η γενιά της Multistrada έβαλαν μόνο έναν στόχο: Να κατασκευάσουν την απόλυτη πολυχρηστική μοτοσικλέτα που έχει δει ο κόσμος των δύο τροχών. Το αποτέλεσμα λοιπόν της καινούριας Multistrada V4 είναι άκρως εντυπωσιακό καθώς καταφέρνει να ενώσει με τον πλέον επιτυχημένο τέσσερις μοτοσικλέτες σε μία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/7

Triumph Tiger 850 Sport

Το 2023 η Triumph στην Ελλάδα αποφάσισε να προσθέσει στην οικογένεια των Tiger την 850 Sport. Το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται στην Tiger 900, ωστόσο οι Βρετανοί θέλησαν να της δώσουν ένα πιο χρηστικό, φιλικό χαρακτήρα στοχεύοντας στο απόλυτο δίκυκλο καθημερινής χρήσης με την άριστη προσαρμοστικότητα σε όλες τις συνθήκες.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/7

Ducati DesertX

Περιπέτεια, εξερεύνηση, διασκέδαση, απόδραση χωρίς όρια είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την Ducati DesertX. Η μοναδική μοτοσικλέτα της Ducati με τροχό 21 ιντσών εμπρός δεν χρειάστηκε παρά μόνο μερικές εβδομάδες για να πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο φίλο του Off-Road ότι οι Ιταλοί του Borgo Panigale έκαναν πάλι το θαύμα τους.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/7

KTM 790 Adventure

Τα τελευταία χρόνια η KTM μπορεί να έριξε το βάρος της στα  μικρότερα και μεγαλύτερα μοντέλα περιπέτειας, ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες της που συνδέονται με την 790 Adventure. Το 2023 είναι η χρονιά επιστροφής του δημοφιλούς μοντέλου της αυστριακής μάρκας φέρνοντας μαζί του το έντονο άρωμα της περιπέτειας και της εξερεύνησης σε ένα απόλυτα φιλικό πακέτο καθημερινής χρήσης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/7

Benelli TRK 702X

Η ξέφρενη πορεία της Benelli στις ευρωπαϊκές αγορές τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η ιταλική μάρκα κατάφερε να αναρριχηθεί ακολουθώντας δύο βασικές αξίες: τον ιταλικό σχεδιασμό και την ποιότητα. Πλέον, η Benelli πιο ώριμη από ποτέ είναι έτοιμη να ανεβάσει… ταχύτητα παρουσιάζοντας την TRK 702X.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/7

Suzuki V-Strom 800DE

Το όνομα V-Strom στον κόσμο των δύο τροχών έχει ιδιαίτερο ειδικό βάρος, καθώς το μοντέλο έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία τα τελευταία 20 χρόνια. Η Suzuki λοιπόν έπρεπε να βάλει τα δυνατά της για να παρουσιάσει κάτι εντυπωσιακό στην κατηγορία και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο αποκαλύπτοντας το επαναστατικό V-Strom 800DE.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/7