ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ducati Multistrada V4

Ducati Multistrada V4

Οι άνθρωποι της Ducati όταν σχεδίαζαν την 4η γενιά της Multistrada έβαλαν μόνο έναν στόχο: Να κατασκευάσουν την απόλυτη πολυχρηστική μοτοσικλέτα που έχει δει ο κόσμος των δύο τροχών. Το αποτέλεσμα λοιπόν της καινούριας Multistrada V4 είναι άκρως εντυπωσιακό καθώς καταφέρνει να ενώσει με τον πλέον επιτυχημένο τέσσερις μοτοσικλέτες σε μία.

Ξαναγράφει τους κανόνες της κατηγορίας

Είναι λίγες οι μοτοσικλέτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ότι τους ζητήσει ο αναβάτης. Η νέα Ducati Multistrada V4 όχι μόνο φέρνει εις πέρας τα ταξίδια, το Off-Road, την σπορ οδήγηση και το commuting, αλλά το κάνει με τέτοιο τρόπο που θα την ζήλευαν ακόμα και εξειδικευμένες μοτοσικλέτες της κάθε κατηγορίας.

Τέσσερις μοτοσικλέτες σε μία

Κινητήρας V4 Granturismo ικανός για όλα

Τον έντονο χαρακτήρα της Multistrada τον εξασφαλίζει ο ισχυρός V4 των 1.158 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 170 ίππους στις 10.500 σ.α.λ. και 125 Nm στις 8.750 σ.α.λ. Ο Granturismo είναι άψογος σε όλο το φάσμα λειτουργίας του συνδυάζοντας ομαλότητα, γραμμικότητα και έκρηξη όταν ο αναβάτης το ζητήσει. Το διάστημα των 60.000 χλμ. για τη ρύθμιση του διάκενου βαλβίδων είναι το απόλυτο ορόσημο στην αγορά των 2 τροχών και μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης.

Σχεδιασμός Made in Italy

Ιδιαίτερη προσοχή έδωσε η Ducati στον σχεδιασμό της νέας Multistrada V4 προκειμένου να διατηρήσει το ιταλικό design, αλλά παράλληλα να είναι εργονομικά άρτια. Έτσι η μοτοσικλέτα ξεχωρίζει κυρίως από την επιθετική της μάσκα που εξασφαλίζει μια σπορ πινελιά, η οποία συνοδεύεται από απαράμιλλη πολυτέλεια και πρακτικότητα.

Κορυφαία εμπειρία οδήγησης

Μπορεί η Multistrada V4 να είμαι μια μοτοσικλέτα περιπέτειας, ωστόσο παραμένει μια γνήσια Ducati στο DNA της. Αυτό σημαίνει ότι το επίπεδο της οδηγικής συμπεριφοράς είναι μοναδικό προσφέροντας στον αναβάτη κορυφαία επίπεδα σταθερότητας, διασκέδασης και εμπιστοσύνης. Το αλουμινένιο πλαίσιο monocoque σε συνδυασμό με τις κορυφαίες ηλεκτρονικές αναρτήσεις και το σύστημα Ducati Skyhook χαρίζουν μια κορυφαία εμπειρία οδήγησης σε όλα τα τερέν.

Πλήρης εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας

Η Ducati Multristrada V4 S είναι πλήρως εξοπλισμένη χαρίζοντας στον αναβάτη όλες τις ανέσεις σε όλες τις συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει LED φώτα στροφής, οθόνη TFT 6,5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας Ducati Connect, σύστημα πλοήγησης πλήρους χάρτη, Ducati Traction Control & Cornering ABS και σύστημα Autoleveling για εύκολη επιβίβαση/αποβίβαση.

Η Ducati Multistrada V4 είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις V4 S, V4 Pikes Peak και V4 Rally.  Στην έκδοση V4 S υπάρχουν τρεις διαφορετικοί χρωματισμοί κόκκινο, λευκό και γκρι. Η Multistrada V4 διαθέτει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, με απεριόριστα χιλιόμετρα και διατίθεται με το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ducati 4U με 4% επιτόκιο.

Adaptive Cruise Control και Blind Spot

Τα ηλεκτρονικά συστήματα της Ducati Multistrada V4 S είναι εκτός συναγωνισμού ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Ανάμεσα στις πολλαπλές επιλογές οδήγησης, το Traction Control, το σύστημα αποτροπής σούζας και το ABS Στροφής, η Multistrada είναι εξοπλισμένη με σύστημα αυτόματης σταθεροποίησης ταχύτητας ταξιδιού (Adaptive Cruise Control) και σύστημα Ειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Detection).

Σημείο αναφοράς στην αεροδυναμική

Η αεροδυναμική μελέτη της νέας Multistrada V4 περιλαμβάνει καινοτομίες που βάζουν τον πήχη ψηλά. Η μοτοσικλέτα διαθέτει μια ρυθμιζόμενη ζελατίνα, πλευρικά αεροδυναμικά εσωτερικά φτερά με δυνατότητα ρύθμισης, ειδική τοποθέτηση του ψυγείου για καλύτερη απαγωγή αέρα και ειδικά πτερύγια χαμηλά (μπροστά στα πόδια του αναβάτη) που ευθύνονται για την κορυφαία κάλυψη και προστασία του αναβάτη.

Ducati Multistrada V4

Κυβισμός (κ.εκ.)

1.158

Ισχύς (PS)

170

Ροπή (Nm)

125

Βάρος (Kg)

215

Ρεζερβουάρ (Lt)

22

Τιμή (€)

Από 21.800

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video