Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 20:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Yamaha Tracer 7

Η ανανεωμένη Yamaha Tracer 7 έρχεται να βάλει νέα δεδομένα στις μεσαίες sport touring μοτοσικλέτες

Η Yamaha Tracer 7 έχει ορίσει τα τελευταία χρόνια την κατηγορία των μεσαίων sport touring μοτοσικλετών χάρη στον πρακτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα της.

Η άνετη και φιλική θέση οδήγησης σε συνδυασμό με τον όμορφο, compact σχεδιασμό συγκροτούν μια μοτοσικλέτα γεμάτη ταλέντο και ικανότητες σε όλους τους τομείς.

Η Tracer 7 έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να συνδυάσει την άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις, την καλή προστασία στο ταξίδι και την ευελιξία στη σπορ οδήγηση.

Η θέση οδήγησης είναι δυναμική και ξεκούραστη ταυτόχρονα, βάζοντας τον αναβάτη σε απόλυτο έλεγχο, ενώ την ίδια στιγμή το μίνιμαλ φέρινγκ προστατεύει άψογα τον αναβάτη.

Επιπλέον, το μεγάλο ρεζερβουάρ των 17 λίτρων φροντίζει για μεγάλη αυτονομία στις μακρινές αποστάσεις.

Η διπλή σέλα της Yamaha Tracer 7 προσφέρει εξαιρετική άνεση και εμπιστοσύνη στους αναβάτες. Κορυφαίο είναι επίσης το σύστημα φωτισμού της μοτοσικλέτας χάρη στους δύο προβολείς LED και τα δυνατά φώτα θέσης επίσης τεχνολογίας LED.

Την αεροδυναμική προστασία που προσφέρει η Tracer 7 ενισχύουν οι ειδικά σχεδιασμένες χούφτες στο τιμόνι που προστατεύουν τα χέρια του αναβάτη.

Ο κινητήρας της Tracer 7 είναι δικύλινδρος σε σειρά 690 κ.εκ. τεχνολογίας CP2 ο οποίος αποδίδει 72,4 ίππους και 67 Nm ροπής.

Συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού το οποίο προσφέρει οικονομία στο καύσιμο και γεμάτη απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών. Δυνατό του σημείο είναι η ευχάριστη και ροπάτη λειτουργία από τις χαμηλές στροφές.

Το αναβαθμισμένο Yamaha Tacer 7 είναι εξοπλισμένο πλέον με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω.

Το ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός της KYB ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση και την επαναφορά, το ίδιο και το αμορτισέρ πίσω, προσφέροντας αυξημένα επίπεδα πρόσφυση και αναβαθμισμένη άνεση.

Τα φρένα από την άλλη με τους δίσκους των 298 χιλ. εμπρός φροντίζουν για ασφαλή πέδηση σε όλες τις συνθήκες.

Η νέα Yamaha Tracer 7 αγαπάει τις στροφές. Η μοτοσικλέτα μπορεί να είναι προσανατολισμένη στην άνεση και την χρηστικότητα, αλλά ο σπορ χαρακτήρας της ξετυλίγεται δυναμικά όποτε το ζητήσει ο αναβάτης

Οι ποιοτικές αναρτήσεις και το παραδοσιακά κορυφαίο πλαίσιο της Yamaha φροντίζουν να κάνουν κάθε στροφή απολαυστική για τον αναβάτη που θέλει λίγη αδρεναλίνη στις βόλτες του.

Το νέο Yamaha Tracer 7 είναι εξοπλισμένο με μια σύγχρονη και ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη TFT 5 ιντσών.

Ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται μέσω ενός εύχρηστου διακόπτη στην αριστερή πλευρά του τιμονιού, ενώ ο αναβάτης έχει την επιλογή δύο interfaces με Touring και Sport περιβάλλον.

Η οθόνη προσφέρει επιπλέον συνδεσιμότητα με smartphone μέσα από την εφαρμογή MyRide της Yamaha που εμπλουτίζει τις πληροφορίες του χρήστη με κλήσεις, emails και μηνύματα.

Yamaha Tracer 7

Κυβισμός (κ.εκ.)
689
Ισχύς (PS)
72,4
Ροπή (Nm)
67
Βάρος (kg)
197
Κατανάλωση καυσίμου (λτ./100 χλμ.)
4,3
Τιμή (ευρώ)
9.390

Περισσότερα για το Yamaha Tracer 7 ΕΔΩ.