Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 5:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

QJMotor SVT 650

Η QJMotor δείχνει την τεχνολογική της υπεροχή προσθέτοντας στην γκάμα της το εντυπωσιακό SVT 650.

Ο κολοσσός QJMotor από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην Ελλάδα μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. έδειξε τα… δόντια της στον ανταγωνισμό παρουσιάζοντας κορυφαίες μοτοσικλέτες σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Σίγουρα εκείνη που έκανε αμέσως τη διαφορά ήταν η SVT 650, μια μεσαία adventure μοτοσικλέτα υψηλής τεχνολογίας η οποία είναι διαθέσιμη και στην έκδοση SVT 650X.

Από τον σχεδιασμό της και μόνο η νέα QJMotor SVT 650 ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και δηλώνει ξεκάθαρα τον περιπετειώδη χαρακτήρα της.

Η λεπτή σιλουέτα σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο LED προβολέα εμπρός και τα χαρακτηριστικά DRL LED φώτα που τη συνοδεύουν χαρίζουν μια έντονη προσωπικότητα στην SVT 650.

Παράλληλα, τα εκλεπτυσμένα πλευρικά πλαστικά καλύμματα και το προσεκτικά σμιλευμένο ρεζερβουάρ συμβάλλουν τα μέγιστα στην άνεση και την προστασία του αναβάτη από τα στοιχεία της φύσης.

Πολύ ιδιαίτεροι είναι και οι χρωματισμοί της μοτοσικλέτας σε έντονους συνδυασμούς κίτρινου-μαύρου-λευκού και γκρι-μαύρου-κίτρινου φλούο.

Ο κινητήρας του SVT 650/SVT 650X είναι δικύλινδρος σε διάταξη V χωρητικότητας 645 κ.εκ. Η απόδοσή του είναι κορυφαία με 76,2 ίππους και 65 Nm ροπής προσφέροντας δυναμικές επιδόσεις στη μοτοσικλέτα. Πρόκειται για ένα μηχανικό σύνολο με ποιοτικό τρόπο λειτουργίας και δυναμισμό που δεν συναντάμε πλέον εύκολα.

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό και ο ψεκασμός είναι πολύ ποιοτικός φροντίζοντας τόσο για τις καλές επιδόσεις όσο και για την οικονομία σε καύσιμο.

Η υψηλή απόδοση του κινητήρα κάνουν απολαυστική την οδήγηση του SVT 650. Παράλληλα, η γραμμική του λειτουργία και η έλλειψη κραδασμών τον κάνουν φιλικό στην καθημερινή χρήση και ταυτόχρονα αποτελεσματικό στις μεγάλες αποστάσεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μηχανικό σύνολο των SVT 650 και SVT 650X είναι το πιο ισχυρό στην κατηγορία θυμίζοντας σε όλους ότι τα V2 έχουν ακόμα πολλά να δώσουν. Σίγουρα ένα από τα δυνατά σημεία αυτής της μοτοσικλέτας είναι ο γεμάτος χαρακτήρα κινητήρας της.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δώσει η QJMotor στην οδηγική συμπεριφορά της SVT 650. Τόσο η SVT 650 όσο και η έκδοση SVT 650X μοιράζονται ένα στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα.

Στο εμπρός μέρος συναντάμε ένα ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ.διαδρομής 145 χιλ. και ένα αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Η ποιότητα των αναρτήσεων είναι τέτοια που κάνουν τον αναβάτη άμεσα να εμπιστευτεί τη μοτοσικλέτα σε όλα τα τερέν.

Αντίστοιχα τα φρένα φέρουν τη σφραγίδα της Brembo. Οι δίσκοι 320 χιλ. με τις τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες της Brembo ανεβάζουν το επίπεδο της πέδησης της μοτοσικλέτας σε πολύ υψηλά επίπεδα ισχύος και αίσθησης. Παράλληλα, το ABS της Bosch εγγυάται μέγιστη ασφάλεια ακόμα και όταν το οδόστρωμα δεν είναι ιδανικό.

Η μεγάλη διαφορά της SVT 650 με την SVT 650X είναι στους τροχούς. Η βασική έκδοση είναι εξοπλισμένη με χυτές αλουμινένιες ζάντες 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Αντίστοιχα, οι τροχοί του SVT 650X είναι ακτινωτοί με tubeless ελαστικά διάστασης 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Η μοτοσικλέτα της QJMotor ξεχειλίζει από άνεση και οδηγική ποιότητα. Η ιδανική θέση οδήγησης τοποθετεί τον αναβάτη χαμηλά – μέσα – στη μοτοσικλέτα έχοντας τον απόλυτο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Ευέλικτο στην πόλη, διασκεδαστικό στις στροφές και πολύ σταθερό στον αυτοκινητόδρομο, το SVT 650 είναι ένα δυναμικό adventure που θα φέρεις εις πέρας κάθε επιθυμία μετακίνησης του αναβάτη.

Δυνατό σημείο του QJMotor SVT 650 είναι ο εξοπλισμός του στον οποίο η εταιρεία δεν έχει κάνει εκπτώσεις. Η μοτοσικλέτα, εκτός από τα δυνατά φώτα LED διαθέτει μεγάλη ρυθμιζόμενη ζελατίνα προστασίας, ρεζερβουάρ 20 λίτρων, θερμαινόμενη σέλα και grip και προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι.

Μπροστά στα μάτια του ο αναβάτης έχει μια τεράστια ψηφιακή έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών η οποία παρέχει όλες τις πληροφορίες στον αναβάτη και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. Επιπλέον, η οθόνη έχει σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone μέσω Bluetooth για ακόμα καλύτερη online εμπειρία.

Τον πλούσιο εξοπλισμό του SVT 650 και SVT 650X συμπληρώνουν η θύρα φόρτισης USB και η αλουμινένια σχάρα στο πίσω μέρος. Να θυμίσουμε τέλος ότι το ύψος της σέλας της SVT 650 είναι στα 850 χιλ. ανεβάζοντας τη χρηστικότητα στην πόλη και τις μανούβρες.

QJMotor SVT 650

Κυβισμός (κ.εκ.)
645
Ισχύς (PS)
76,2
Ροπή (Nm)
65
Βάρος (kg)
234
Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.)
4,3
Τιμή (ευρώ)
6.595

Περισσότερα για το QJMotor SVT 650 ΕΔΩ

Περισσότερα για το QJMotor SVT 650X ΕΔΩ