Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 19:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(11) "luxury-2023"

Ford Mustang Mach-E

Ο μύθος της Mustang συνοδευόταν ανέκαθεν με έννοιες όπως η δύναμη, το σθένος και η διασκέδαση καθώς ήταν επικεντρωμένη στη χαρά της οδήγησης και της ζωής. Από το 2021 όταν στη γκάμα της Mustang προστέθηκε και η ηλεκτρική Mach-E η μάρκα απέκτησε ακόμα περισσότερο χαρακτήρα ελευθερίας και αποτελεσματικότητας. Η Ford Mustang Mach-E είναι τώρα ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με μηνιαίο μίσθωμα 399 ευρώ μέσω του Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Plus, από 61.552 ευρώ.

 

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/7

DS 7

Η DS Automobiles στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου DS 7 χαρακτήρισε το μοντέλο «παγκόσμιο αυτοκίνητο που ενσαρκώνει τη γαλλική τεχνογνωσία πολυτέλειας». Η DS δεν έκρυψε ποτέ ότι το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα βασίζεται στην πολυτέλεια και την ιδιατερότητα, δύο στοιχεία που «φωνάζουν» δυνατά στην περίπτωση του premium SUV DS 7.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/7

Mercedes-Benz GLA

Η Mercedes-Benz με απόλυτο και ολοκληρωτικό τρόπο έχει συνδέσει το όνομά της με την πολυτέλεια. Η νέα GLA είναι ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί κατά γράμμα αυτή την προσέγγιση, ωστόσο καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να ξεδιπλώνει τις σπορ και χρηστικές της αρετές.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/7

Lexus RX

Όταν η Lexus πίσω στο μακρινό πλέον 1989 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία πολυτελείας άφησε τον κόσμο άναυδο. Το πρώτο εκείνο μοντέλο δεν ήταν απλά ένα πολύ καλά φτιαγμένα αυτοκίνητο, αλλά ένα που έκανε τις παραδοσιακές δυνάμεις της εποχής να προβληματιστούν. Αυτή η premium υπεροχή πέρασε ατόφια στη σύγχρονη εποχή της Lexus και συμπυκνώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο επιβλητικό RX.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/7

Audi Q8

Το νέο Audi Q8 περικλείει τη νέα, μοντέρνα προσέγγιση της εταιρείας για τα SUV μοντέλα της. Η εντυπωσιακή σπορ ταυτότητα και η υψηλή τεχνολογία παραμένουν σε κορυφαίο επίπεδο, ωστόσο το νέο Q8 έχει μια ακαταμάχητη πολυτέλεια στην οποία η Audi δεν έχει κάνει κανένα συμβιβασμό δίνοντας στους επιβάτες μια premium εμπειρία που συναρπάζει.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/7

Peugeot 408

Το νέο Peugeot 408 είναι η πειστική επιβεβαίωση της γαλλικής μάρκας ότι έχει στρέψει την προσοχή της στην πολυτέλεια. Το εντυπωσιακό fastback από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του προκάλεσε θόρυβο στην κατηγορία των premium μοντέλων της κατηγορίας C κυρίως χάρη στη δημιουργικότητα που επέδειξαν οι Γάλλοι σχεδιαστές.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/7