string(11) "luxury-2023"

Πίσω στην Αρχική

DS 7

Η DS Automobiles στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου DS 7 χαρακτήρισε το μοντέλο «παγκόσμιο αυτοκίνητο που ενσαρκώνει τη γαλλική τεχνογνωσία πολυτέλειας». Η DS δεν έκρυψε ποτέ ότι το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα βασίζεται στην πολυτέλεια και την ιδιατερότητα, δύο στοιχεία που «φωνάζουν» δυνατά στην περίπτωση του premium SUV DS 7.

Αγναντεύοντας τον Σηκουάνα

Το νέο DS 7 είναι ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στον οδηγό και τους επιβάτες. Η αντισυμβατική προσέγγιση της σχεδιαστικής ομάδας DS Design Studio στο Παρίσι απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι το διαφορετικό μπορεί να είναι κομψό και πολυτελές σπάζοντας τα στενά δεσμά των συνηθισμένων σχεδιαστικών ορίων.

Έργο τέχνης σε τέσσερις τροχούς

Σχεδιαστική τελειότητα

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του DS 7 ξεχειλίζει από λεπτομέρειες που δεν συναντάμε σε κανένα άλλο σύγχρονο μοντέλο. Οι 3D LED προβολείς με τις χαρακτηριστικά κάθετες DRL γραμμές στις άκρες του προφυλακτήρα (DS Light Veil) δημιουργούν μια μοναδική ταυτότητα που ολοκληρώνεται με τις καθαρές γραμμές και τα 3D LED πίσω φώτα με το χαρακτηριστικό κρυσταλλικό μοτίβο. Ένα κομψό, δυναμικό SUV που είναι αδύνατο να μην το προσέξεις.

Τεχνοτροπίες και μοτίβα υψηλής αισθητικής

Το εσωτερικό του DS 7 είναι πραγματικά ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της μποέμ παριζιάνικης αισθητικής. Ο επιβάτης θα χρειαστεί αρκετά λεπτά για να ανακαλύψει όλες τις απίστευτες λεπτομέρειες που έχουν εφαρμόσει οι σχεδιαστές της DS και οι οποίες συνδυάζονται με υψηλού επιπέδου υλικά όπως δέρμα nappa, διάστικτο δέρμα και μεταλλικές επιφάνειες. Τα πάντα είναι επεξεργασμένα με τεχνοτροπίες και μοτίβα που προκαλούν το θαυμασμό.

Καινοτομίες στον τομέα της ασφάλειας

Το νέο DS 7 εισάγει τεχνολογίες ασφάλειας που εξασφαλίζουν άνεση και ηρεμία στον οδηγό. Ανάμεσα στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης συναντάμε το DS Active Scan Suspension το οποίο χρησιμοποιεί τις κάμερες για τον έλεγχο του οδοστρώματος προσαρμόζοντας ανάλογα τη λειτουργία της ανάρτησης. Καινοτόμο είναι και το σύστημα DS Night Vision το οποίο μπορεί να εντοπίσει ποδήλατο, πεζούς και ζώα σε απόσταση 100 μέτρων ακόμα και τη νύχτα, ενώ το DS Drive Assist φροντίζει για αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2.

Όλος ο κόσμος Clous de Paris

Στο εσωτερικό του νέου DS 7 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η τεχνοτροπία Clous de Paris σχεδόν σε κάθε επιφάνεια. Αυτή η σχεδιαστική καινοτομία αποτελείται από μικροσκοπικές ακίδες με πυραμοειδείς αιχμές που διασταυρώνονται και συμπλέκονται δημιουργώντας ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα υψηλή τεχνικής.

Η DS Automobiles έχει δημιουργήσει πολλαπλές εκδόσεις για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών της. Ανάμεσά τους θα συναντήσει κανείς τις Bastille, Performance Line, Rivoli, Esprit DE Voyage και Opera η κάθε μία με τον δικό της πλούσιο εξοπλισμό. Όσο για τους κινητήρες, το DS 7 είναι διαθέσιμο με τον πολύ καλό diesel των 1.500 κυβικών καθώς και με plug-in υβριδικά συστήματα πρόωσης με μέγιστη ισχύ έως και 360 ίππους. Το παρόν δίνει και η τετρακίνηση.

Κλασικός χρονογράφος με την υπογραφή της B.R.M.

Το κορυφαίο δείγμα κομψότητας στο εσωτερικό του DS 7 είναι ο χρονογράφος B.R.M. R180. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο ρολόι στο κέντρο του ταμπλό το οποίο εμφανίζεται με την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Η σχεδίασή του είναι κλασική με κορυφαίο φινίρισμα κρύβοντας μέσα του υψηλή τεχνολογία με αυτόματη ρύθμιση της ώρας.

Πάντα online και ενημερωμένος

Ένα τόσο όμορφο και διαισθητικό αυτοκίνητο όπως το DS 7 δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από υψηλή τεχνολογία. Το DS Iris είναι ένας ψηφιακός βοηθός ο οποίος αναλαμβάνει να κάνει τη ζωή του οδηγού εύκολη. Είτε με φωνητικές εντολές, είτε μέσω της μεγάλης ψηφιακής οθόνης των 7,0 ιντσών το σύστημα ανταποκρίνεται και προσαρμόζεται σε ότι ζητήσει ο οδηγός. Ένα εργονομικό θαύμα που ενισχύει την εμπειρία οδήγησης.

DS 7

Ισχύς (PS)

360

Ροπή (Nm)

300

Επιτάχυνση (sec)

5,5

Μέγιστη ταχύτητα (Km/h)

235

Μικτή Κατανάλωση (Lt/100Km)

1,8

Τιμή (€)

Από 45.500

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video