Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Το ηλεκτρικό SUV Extreme E με ελαστικά Continental

Ελλάδα 4:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό SUV Extreme E με ελαστικά Continental

Car Gadget

Το ηλεκτρικό SUV Extreme E με ελαστικά Continental

Car Gadget

Δύο νέοι τύποι ελαστικών Continental, ειδικά σχεδιασμένοι για την σειρά των off-road αγώνων «Extreme E», έκαναν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στο Goodwood Festival of Speed.

Advertisement
Advertisement

 

Σχεδιασμένα για δύσκολες συνθήκες οδήγησης, τα νέα ελαστικά της Continental συνδυάζουν θερινή και χειμερινή τεχνολογία και παρουσιάστηκαν στο κοινό, μαζί με το μοναδικό όχημα ηλεκτρικών off-road αγώνων αυτοκινήτου, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει ακραίες συνθήκες οδήγησης, σε μερικά από τα πιο απομονωμένα μέρη του κόσμου. Το κοινό που συμμετείχε στην εκδήλωση είχε την ευκαιρία να δει, σε πρώτη αποκλειστικότητα, το ηλεκτρικό SUV που θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη στη νέα σειρά  αγώνων «Extreme E», από το 2021 και μετά. Οι αγώνες «Extreme E-SUV ODYSSEY 21» δε θα μοιάζουν με τίποτα άλλο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η τεχνολογία και ο σχεδιασμός των ελαστικών που έχει αναπτύξει η Continental έχουν οδηγήσει σε ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, ικανό για κορυφαίες επιδόσεις, στα πιο σκληρά περιβάλλοντα του πλανήτη.

Advertisement
Advertisement

Με τα υψηλής απόδοσης ελαστικά της σειράς «Extreme E», η Continental θα προσφέρει οδηγούς των αγωνιστικών οχημάτων πολύ καλύτερη πρόσφυση και επιτάχυνση, κορυφαίο φρενάρισμα και χειρισμό ακριβείας, σε κάθε είδους απαιτητικά εδάφη και μονοπάτια. Τα ελαστικά θα είναι προσαρμοσμένα στα ηλεκτρικά SUVs, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο καλύτερος δυνατός έλεγχος και η ασφάλεια των οχημάτων.

Όλες οι ομάδες «Extreme E» θα χρησιμοποιούν τον ίδιο εξοπλισμό και τα ίδια οχήματα τα οποία δημιουργήθηκαν από τον κατασκευαστή κινητήρων, «Spark Racing Technology». Οι δοκιμές του πρωτότυπου ηλεκτρικού SUV έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη σημαντική βοήθεια της Continental, η οποία δημιούργησε νέες τεχνολογίες μπαταριών και ελαστικών, ειδικά για αυτού του τύπου τα ηλεκτρικά οχήματα.

Advertisement

Κάθε ομάδα Extreme E θα λάβει δύο sets θερινών και χειμερινών ελαστικών, βελτιστοποιημένα για κάθε είδους πρόκληση, σε επίπεδο απόδοσης και ασφάλειας που απαιτείται από τα ηλεκτρικά SUVs.

Advertisement