Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | Mobility 2021

Car Gadget

Opel Combo: Αξεσουάρ σχεδιασμένα για απόλαυση και πρακτικότητα

  • newsautoteam

Η Opel ενισχύει τον ελκυστικό χαρακτήρα του Combo, με μία ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ, σχεδιασμένων για το πολυχρηστικό της μοντέλο. Τα πρόσθετα εξαρτήματα για τα Combo Life και Combo Cargo LCV περιλαμβάνουν από σχάρες ποδηλάτων και παιδικά καθίσματα μέχρι μπαγκαζιέρες οροφής, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και προστατευτικά χώρων φόρτωσης/αποσκευών.

 

Τα κομψά και πρακτικά αξεσουάρ επιτρέπουν στους επιβαίνοντες να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό τα πλεονεκτήματα του Opel Combo τους – οικογένειες αλλά και επαγγελματίες, αποκτούν απεριόριστες δυνατότητες με: Κοτσαδόρους σχάρες για επαγγελματικές και σπορ δραστηριότητες. Μπορούν να έχουν οργάνωση και τάξη με το: Σύστημα Organiser και ένθετα ποτηροθηκών διαμορφώνουν χώρους για όλα. Επιπλέον μπορούν να έχουν ασφάλεια: Παιδικά καθίσματα ISOFIX για όλες τις ηλικιακές ομάδες και συστήματα συγκράτησης. Τέλος ο ηλεκτρονικός αυτόπτης μάρτυρας φροντίζει με το σύστημα καταγραφής δεδομένων οδήγησης να παρέχει αποδεικτικά στοιχεία, εάν χρειαστεί.

Η λίστα αξεσουάρ του Combo διαθέτει όλα τα απαραίτητα για προσαρμογή στο στυλ ζωής ή τις επαγγελματικές ανάγκες του πελάτη. Η φόρτωση/εκφόρτωση γίνεται γρήγορα και εύκολα. Η απόλαυση (ή η δουλειά όταν πρόκειται για το Combo Cargo) ξεκινά, για παράδειγμα, με τα κιτ σταθερών ή αφαιρούμενων κοτσαδόρων (από 494 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ1) με καλωδίωση 13 επαφών για το ηλεκτρικό σύστημα και μέγιστη ικανότητα κάθετου φορτίου (στη μπίλια) 74 κιλά.

Ακολουθεί μία ευρεία γκάμα σχαρών για ποδήλατα (μέχρι δύο ηλεκτρικά e-bikes ή τέσσερα συμβατικά) που τοποθετούνται στον κοτσαδόρο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας τις σχετικές σχάρες σε συνδυασμό με την αλουμινένια βασική σχάρα οροφής (από 219 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ), το Combo (με ή χωρίς ράγες οροφής) μπορεί να μεταφέρει μέχρι δύο συμβατικά ποδήλατα, ποικίλες μπαγκαζιέρες οροφής (από 217 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ) με χωρητικότητα έως 320 λίτρα ή ικανότητα φορτίου έως 50 κιλών), ένα καγιάκ, ακόμα και ένα snowboard.

Σε εκδόσεις με πίσω πόρτες, η οροφή του Combo Cargo μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μία πρόσθετη επιφάνεια φόρτωσης, χάρη στις ατσάλινες ή αλουμινένιες σχάρες οροφής, με ενσωματωμένα ροδάκια για εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση, με ικανότητα μεταφοράς έως 115 ή 120 κιλά αντίστοιχα. Χρησιμοποιώντας πρόσθετες λύσεις αξεσουάρ, όπως ιμάντες με καστάνιες, αναδιπλούμενα συστήματα ασφάλισης φορτίων και βάση σκάλας (ικανότητα φορτίου 50 κιλά), το Combo μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια ογκώδη αντικείμενα όπως σκάλες, σωλήνες και σανίδες.

Με τα αξεσουάρ του Combo, τα όποια φορτία μεταφέρονται με τάξη και ασφάλεια και οι χώροι φόρτωσης και αποσκευών προστατεύονται από γρατζουνιές και λεκέδες. Αξεσουάρ, σχεδιασμένα για το Combo Cargo, περιλαμβάνουν ξύλινα δάπεδα και πλαστικά ή ξύλινα προστατευτικά που εφαρμόζουν στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης. Για το Combo Life, διατίθεται ένα εύκαμπτο, ελαστικό δάπεδο που πλένεται, με υπερυψωμένο περιμετρικό χείλος που εφαρμόζει άριστα στο χώρο αποσκευών και το προστατεύει από υγρασία και ρύπους.

Για διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας στο εσωτερικό, ένα πρακτικό organiser με δύο διαχωριστικά, διαστάσεων 61x34x31 εκατοστά, διατίθεται για όλες τις εκδόσεις του Combo (68 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Εκεί μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα αντικείμενα, από πινέλα ζωγραφικής μέχρι εργαλεία υδραυλικού, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται αναδιπλώνεται με πάχος περίπου 30 χιλιοστά. Αποθηκευτικοί χώροι για μικρότερα αντικείμενα, όπως χαρτομάντιλα, σημειωματάρια και υλικά μακιγιάζ, προσφέρονται στη μορφή ένθετων ποτηροθηκών (27 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ).

Όλες τις εποχές του χρόνου, οι ιδιοκτήτες και οδηγοί του Combo θα εκτιμήσουν τα αντιολισθητικά πατάκια (από 32 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ) – μοκέτα, χυτό πλαστικό ή all-weather, για τη δεύτερη και την εμπρός σειρά καθισμάτων – που παρέχουν προστασία στο εσωτερικό, όχι μόνο από το χιόνι αλλά και από τη λάσπη, το νερό, το αλάτι του δρόμου και τους ρύπους. Εύχρηστες αλυσίδες χιονιού (από 172 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ) ή αντιολισθητικές ‘κουβέρτες’ χιονιού βελτιώνουν την πρόσφυση του Combo σε χιονισμένους δρόμους.

Η γκάμα βρεφικών ή/και παιδικών καθισμάτων (από 239 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ) και συστημάτων συγκράτησης για το Combo καλύπτει τις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων και πληροί τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας EU ECE-R 44/04, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από πλευρική σύγκρουση. Για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση, η πρόσδεση των καθισμάτων γίνεται μέσω ISOFIX ή/και των ζωνών τριών σημείων του αυτοκινήτου. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων του Combo Life μπορεί να φιλοξενεί έως και τρία παιδικά καθίσματα, το ένα δίπλα στο άλλο, πραγματικό δώρο για οικογένειες και κάτι σπάνιο στην αγορά.

Σε περίπτωση ατυχήματος, το διαχωριστικό ασφαλείας προστατεύει από αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο χώρο αποσκευών του Combo Life (178 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Αυτό το μεταλλικό πλέγμα τοποθετείται πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Εάν συμβεί το απροσδόκητο, το σύστημα καταγραφής δεδομένων Philips GoSure ADR620 (124 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ) παρέχει στους οδηγούς του Combo αποδεικτικά στοιχεία μέσω βίντεο σε ποιότητα Full HD. Η αναπαραγωγή είναι άμεσα διαθέσιμη στην LCD οθόνη δύο ιντσών, ενώ ο αισθητήρας 2.0 megapixel παρέχει ποιοτική καταγραφή ακόμα και τη νύχτα.

Πρόσθετη προστασία για τους πίσω επιβάτες του Combo Life παρέχουν τα σκιάδια για τα πίσω και πλαϊνά παράθυρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών των συρόμενων θυρών (από 48 ευρώ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Τα σκιάδια, εκτός από το ότι προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα, εμποδίζουν και την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία, διατηρώντας μία ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό.

Το πρακτικό, άνετο και καινοτόμο Opel Combo διατίθεται σε πολυάριθμες εκδόσεις, με στάνταρ (4.40 m) ή XL μήκος (4.75m). Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν την επιβατική έκδοση Combo Life με πέντε ή επτά καθίσματα, ενώ οι επαγγελματίες μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό καθισμάτων του Combo Cargo LCV από τρία έως πέντε στην έκδοση crew cab.

Τόσο οι επιβατικές όσο και οι επαγγελματικές εκδόσεις προσφέρουν πληθώρα καινοτόμων τεχνολογιών και συστημάτων υποστήριξης, απαράμιλλων στην κατηγορία. Η πλούσια γκάμα αξεσουάρ Opel παρέχει πρόσθετη ασφάλεια, λειτουργικότητα και στυλ. Παρακαλούμε επισκεφθείτε το opel.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto