Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Νέο σημείο Eurorepar στην Ελλάδα

Ελλάδα 18:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο σημείο Eurorepar στην Ελλάδα

Car Gadget

Νέο σημείο Eurorepar στην Ελλάδα

Car Gadget

Η εταιρία Euro Repar Car Service, η οποία στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Συγγελίδη, αποτελείται σήμερα από ένα δίκτυο 4.000 συνεργείων σε όλη την Ευρώπη με στρατηγικό στόχο τα 10.000 σημεία έως το τέλος του 2021.

Advertisement
Advertisement

 

Στην Ελλάδα η ανάπτυξη αυτή ακολουθεί αντίστοιχους ρυθμούς καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετρά ήδη 4 σημεία και συνεχίζει την αξιολόγηση νέων συνεργατών. Το νεότερο συνεργείο, το οποίο πραγματοποίησε εγκαίνια μέσα στον Μάϊο, βρίσκεται στους Αμπελόκηπους, Ευσταθίου Λάμψα 45 και Μ. Χατζηκωνσταντή και φέρει την επωνυμία «ΝΤΑΣΙΟΣ ΕΠΕ».

Advertisement
Advertisement

Στα εγκαίνια του καταστήματος έδωσαν το παρόν – μεταξύ άλλων στελεχών του Ομίλου Συγγελίδη – και οι Musy Christophe, Executive Vice President  Aftersales για την  Ευρωπαϊκή αγορά, Sylvie Layec ,Senior Vice President  Aftersales  για την  Ευρωπαϊκή αγορά και Brice Beneteau, Υπεύθυνος Aftersales για την Ελληνική αγορά.

Με την αξιοπιστία του Ομίλου PSA και του Ομίλου Συγγελίδη, το δίκτυο συνεργείων για την επισκευή και συντήρηση όλων των μαρκών Euro Repar Car Service αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά.