Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Dunlop: Τρία νέα ελαστικά μοτοσυκλετών

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dunlop: Τρία νέα ελαστικά μοτοσυκλετών

Car Gadget

Dunlop: Τρία νέα ελαστικά μοτοσυκλετών

Car Gadget

H Dunlop δίνει μια πρώτη γεύση των εξελίξεων, στην κατασκευή ελαστικών για το δεύτερο μισό του 2019, στις κατηγορίες Trail, Off-Road και Vintage Sport.

Advertisement
Advertisement

 

H Dunlop ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει τρεις νέες σειρές ελαστικών για μοτοσυκλέτες στο δεύτερο μισό του 2019 φιλοδοξώντας να δημιουργήσει το πιο ισχυρό portfolio που είχε ποτέ η μάρκα. Τα νέα λανσαρίσματα θα συμπεριλαμβάνουν ένα ρετρό ελαστικό με σύγχρονη τεχνολογία, μια νέα προσθήκη στην σειρά Geomax, καθώς και ένα καινοτόμο νέο ελαστικό trail που υπόσχεται να δείξει την ερμηνεία της Dunlop για αυτή την πρωτοποριακή κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Trailmax Meridian: Ένα νέο «μονοπάτι» στα ελαστικά trail.

Με τις πωλήσεις μοτοσυκλετών, που είναι σχεδιασμένες για on/off-road συνθήκες, όπως η BMW GS, η Honda Africa Twin και η Triumph Legend, να αυξάνονται, οι αναβάτες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί με τις προδιαγραφές των ελαστικών τους. Με πολλά δίκυκλα να επιλέγονται ως «δίτροχα SUV» οι οδηγοί τους αναζητούν δυνατές επιδόσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα, σπορ χειρισμό, υψηλή χιλιομετρική απόδοση, καθώς και προσαρμοστικότητα σε συνθήκες off-road. Για τους σχεδιαστές ελαστικών αυτό είναι ένα δύσκολο ζητούμενο αλλά η Dunlop κατάφερε να ενώσει την εμπειρία της από τις ομάδες ανάπτυξης προϊόντων για σπορ και off-road μοντέλα για να δημιουργήσει ένα ελαστικό ικανό να κατακτήσει αυτή την πρόκληση. Αυτή η τελευταία προσθήκη στη σειρά Trailmax θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Advertisement

Geomax EN91: Το πολυχρηστικό

Αυτό το φθινόπωρο η Dunlop θα προσφέρει μια πολύ σημαντική προσθήκη στη σειρά Geomax, το ολοκαίνουριο ελαστικό endurο με ονομασία «EN91». Αυτό το νέο προϊόν θα στοχεύει στην αγορά των αγωνιστικών Enduro, με χαρακτηριστικά σύνθεσης αλλά και κατασκευής σχεδιασμένα ώστε να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια των cross-country αγώνων ταχύτητας μεγάλων αποστάσεων.

Advertisement

TT100 GP: Ρετρό εμφάνιση, σπορ επίδοση

Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της ευρωπαϊκής αγοράς μοτοσυκλετών είναι αυτό των ρετρό σπορ roadster. Από την BMW Cafe Racer ως τη Yamaha XSR, ο συνδυασμός σύγχρονων υψηλών επιδόσεων με μια δόση νοσταλγίας έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία των αναβατών. Η έρευνα της Dunlop έχει αποδείξει ότι πολλοί από αυτούς τους οδηγούς έχουν την απαίτηση από την τελευταία τεχνολογία ελαστικών να μπορεί να ταιριάζει με τις επιδόσεις των οχημάτων τους αλλά αναζητούν ένα σχέδιο πέλματος με ρετρό αισθητική, ώστε να αντανακλά την εικόνα του μοντέλου που επέλεξαν.

Advertisement