Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Από το μαιευτήριο στο σπίτι: Πώς γίνεται;

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από το μαιευτήριο στο σπίτι: Πώς γίνεται;

Car Gadget

Από το μαιευτήριο στο σπίτι: Πώς γίνεται;

Car Gadget

Μπορεί η κατάσταση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο να είναι τεταμένη, ωστόσο κάποιες περιπτώσεις είναι αδύνατον να… αναβληθούν.

Advertisement
Advertisement

Μία από αυτές είναι φυσικά η γέννηση των παιδιών, που δεν γνωρίζει από “εμπόδια” όπως είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας ή ο κορονοϊός. Μάλιστα -για τον εφησυχασμό των μελλοντικών μητέρων- υπήρξαν δύο περιπτώσεις στη χώρα μας με θετικές στον ιό γυναίκες, οι οποίες έφεραν στον κόσμο δύο υγιέστατα νεογνά.

Μετά τις πρώτες ευχάριστες… δυσκολίες, το επόμενο βήμα είναι ο γονέας να μεταφέρει το νεογέννητο μωρό από το μαιευτήριο στο σπίτι. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχει προνοήσει και να έχει αγοράσει το καλύτερο και το ασφαλέστερο κάθισμα για το “βλαστάρι” του. Η CYBEX, μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία πάνω στον κλάδο της βρεφοανάπτυξης, διαθέτει προηγμένα προϊόντα με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια του παιδιού και τη λειτουργικότητα, ώστε να καλύπτουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γονέων. Στον πυρήνα της CYBEX είναι «Η αρχή της καινοτομίας», που συνδυάζει το λειτουργικό “πάντρεμα” με το σύγχρονο design, την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η CYBEX έχει σημειώσει πάνω από 300 διακρίσεις για την ασφάλεια, την καινοτομία και τον σχεδιασμό των προϊόντων.

Advertisement
Advertisement

Συνεπώς, η CYBEX σάς παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για όλες τις ηλικίες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η πρώτη και σημαντικότερη επιλογή είναι αυτή του Cloud Z i-Size ή όπως το γνωρίζουν οι περισσότεροι, το “αυγό”. Προορίζεται για παιδιά από 0-18 μηνών (έως 87 εκατοστά) και τοποθετείται αυστηρά με το παιδί να κοιτάζει προς τα πίσω. Παράλληλα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τα 4 παρακάτω βασικά στοιχεία:

Εργονομική οριζόντια θέση (το μοναδικό της αγοράς στην κατηγορία του).
Μηχανισμός περιστροφής 180° (Για να διευκολύνεται η επιβίβαση και αποβίβαση του παιδιού από το αυτοκίνητο, το κάθισμα περιστρέφεται προς την πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου, χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό περιστροφής της Βάσης Z)
Ενσωματωμένο Σύστημα Προστασίας από πλευρική σύγκρουση (Σύστημα L.S.P.), το οποίο –σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας– αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του παιδιού σε μια πλευρική σύγκρουση
Σύστημα Μεταφοράς: Το Cloud Z i-Size μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε καροτσάκι της CYBEX, της gb και άλλων επιλεγμένων μαρκών, με τη βοήθεια ενός αντάπτορα. Έτσι, το βρεφικό κάθισμα ενσωματώνεται σε ένα βολικό σύστημα μεταφοράς για εύκολες μετακινήσεις έξω από το αυτοκίνητο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση με μια ενιαία φιλοσοφία σχεδιασμού.

Advertisement

Να σημειωθεί ότι το Cloud Z i-Size είναι μέρος της Z-line Modular System. Η βάση Ζ είναι μια μακροπρόθεσμη λύση και μπορεί να φιλοξενήσει δύο διαφορετικά καθίσματα με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιδιά μέχρι και 4 ετών.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ:
CYBEX – Facebook – Instagram

Advertisement