Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi Q3 Sportback

O ψηφιακός κόσμος του Audi Q3 Sportback

Ελλάδα 0:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O ψηφιακός κόσμος του Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

O ψηφιακός κόσμος του Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

To νέο Audi Q3 Sportback είναι ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα SUV της αγοράς, με τεχνολογία που συναρπάζει!

Advertisement
Advertisement

Στο πνεύμα της νέας, ψηφιακής εποχής, ακόμη και στο βασικό εξοπλισμό του γερμανικού μοντέλου περιλαμβάνεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο οθόνης 10,25 ιντσών, τον οποίο ο οδηγός ελέγχει από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Στο κορυφαίο σύστημα MMI navigation plus, οι οθόνες εμφανίζονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων Audi, ενώ υπάρχουν και πολλές πρόσθετες λειτουργίες. Μια οθόνη αφής διαγώνιου 10,1 ιντσών βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό και όταν επιλέγεται μια λειτουργία υπάρχει ακουστική ανάδραση, ενώ ακριβώς όπως και στα κορυφαία μοντέλα της μάρκας, περιβάλλεται από μια φαρδιά, μαύρη, γυαλιστερή επένδυση.

Μαζί με την μονάδα ελέγχου του συστήματος κλιματισμού που βρίσκεται κάτω από αυτήν, η οθόνη είναι εργονομικά κεκλιμένη κατά 10 μοίρες προς τον οδηγό. Προαιρετικά ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών προσφέρει τρεις διαφορετικές απεικονίσεις, ανάμεσά τους μία ιδιαίτερα δυναμική.

Advertisement
Advertisement

Η φιλική δομή του μενού συμπληρώνεται από μια μονάδα ελέγχου που χρησιμοποιεί φυσική γλώσσα και μπορεί να κατανοήσει ελεύθερες διατυπώσεις. Η εισαγωγή ενός προορισμού πλοήγησης και η αναζήτηση μέσω MMI βασίζονται στην ελεύθερη εισαγωγή κειμένου. Το σύστημα αναγνωρίζει τους πιο συνηθισμένους προορισμούς του οδηγού με βάση προηγούμενες διαδρομές του, γεγονός που του επιτρέπει την υποβολή κατάλληλων προτάσεων. Στην περίπτωση αυτή λαμβάνονται υπόψη στατιστικές, εμπειρικές τιμές σχετικά με την κυκλοφορία και την ώρα της ημέρας.