Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi Q3 Sportback

H κορυφαία έκδοση του Q3 Sportback

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H κορυφαία έκδοση του Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

H κορυφαία έκδοση του Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Μπορεί το Q3 Sportback να είναι ένα υπέρ-πλήρες μοντέλο που καλύπτει κάθε γούστο αλλά και οδηγική ανάγκη, όμως πάντα χρειάζεται και μία… κορυφαία έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση του εν λόγω μοντέλου, η Audi έκανε το προφανές: του φόρεσε τον σπορ μανδύα RS! Προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις, δυναμικό design και εξαιρετική πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση. Μάλιστα είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία!

Τι κρύβει κάτω από το καπό του; Ένα 5κύλινδρο βενζινοκινητήρα TFSI, χωρητικότητας 2.5 λίτρων, που στην προκειμένη περίπτωση προσφέρει απλόχερα ισχύ της τάξης των 400 ίππων (294 kW) και ροπή της τάξης των 480 Nm, σε συνδυασμό με τετρακίνηση quattro.

Οι σπορ επιδόσεις συνοδεύονται από σπορ ανάρτηση και προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης, ολοκαίνουριο σύστημα πέδησης RS με εξαπίστονες δαγκάνες και αεριζόμενους και διάτρητους δίσκους με διάμετρο 375 χιλιοστών μπροστά και 310 χιλιοστών (χωρίς διάτρηση) πίσω αλλά και σπορ πινελιές στο περιτύλιγμα.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον εσωτερικό κόσμο, ενώ διατηρεί τον τεχνολογικό πλούτο του «απλού» μοντέλου, διαθέτει επίσης αρκετές σπορτίφ διαφοροποιήσεις όπως τα σπορ καθίσματα με επένδυση σε μαύρο δέρμα/Alcantara με το λογότυπο RS.

Cockpit