Menu
LIVE η κίνηση | Τιμές αυτοκινήτων newsautoCHOICE | Τιμές Καυσίμων

Audi A1, Q2, Q3

Το γοητευτικό περιτύλιγμα του Audi Q2

  • newsautoteam

Νεανικό, με προκλητικό στυλ και εξοπλισμένο με υψηλή τεχνολογία, το Audi Q2 είναι ένα όχημα πόλης για καθημερινή οδήγηση και ψυχαγωγία, ενώνοντας την προοδευτική σχεδίαση με το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας.

Οι ιδιοκτήτες του compact SUV της γερμανικής μάρκας μπορούν να ρυθμίσουν πολλές πτυχές της εμφάνισης του αυτοκινήτου τους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Πρόσθετα μέρη, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με την έκδοση, δίνουν στο SUV μία sport ή τυπική off-road εμφάνιση. Ας δούμε όμως περισσότερα για το καλαίσθητο μοντέλο της Audi.

#newcomer
Δεν χρειάζεται δεύτερη ματιά για να δει κανείς ότι το Q2 είναι ένα γνήσιο Audi – κι όμως θέλει να το βλέπει ξανά και ξανά. Η εμφάνισή του είναι δυναμική και η παρουσία του επιβλητική. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η χαμηλή οροφή που βυθίζεται στην κολόνα C η οποία είναι σε αντίθετη απόχρωση. Αυτή η αντίθεση τονίζει τον sport χαρακτήρα του Audi Q2. Η πίσω πλευρά καταλήγει με ένα δυναμικό τρόπο σε μακριά αεροτομή και έναν διαχύτη σε διχρωμία. Στην πλαϊνή όψη, αυτό που ξεχωρίζει είναι η έντονη ακμή που διατρέχει κατά μήκος το αυτοκίνητο καθώς και οι κοίλες επιφάνειες στην περιοχή των θυρών.  Οι τελευταίες τονίζουν τους θόλους των τροχών και κατά συνέπεια τον quattro χαρακτήρα του SUV. Το Q2 είναι 1.51 μέτρα σε ύψος και 1.79 μέτρα σε πλάτος. Οι προεξοχές είναι σύντομες, με το μήκος του οχήματος να φτάνει τα 4.19 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2.60 μέτρα.

#typicallydifferent
Για να προκαλέσει κανείς τα καθιερωμένα απαιτείται αυτοπεποίθηση. Στο Audi Q2 αυτή φαίνεται ήδη από το βλέμμα του. Με την οκταγωνική ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Audi Singleframe ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σχεδιαστική γλώσσα της Audi, το οποίο προσδίδει στο μπροστινό μέρος του οχήματος μια διαφοροποιημένη εμφάνιση. Και οι προαιρετικοί προβολείς εξ ολοκλήρου σε τεχνολογία LED ακολουθούν με συνέπεια την πολυγωνική σχεδίαση. Στην προαιρετική Audi Q2 Edition #1, εκτός αυτού, προκαλούν αίσθηση οι εξοπλισμοί του μαύρου πακέτου Titanium Audi exclusive και το νέο διαθέσιμο εξωτερικό χρώμα του οχήματος σε γκρι Quantum. Ένα καλαίσθητο συμπλήρωμα στην εξωτερική γραμμή S line σε χρώμα αντίθεσης και στις χυτές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Rotor σε ανθρακί-μαύρο. Το σχήμα και το χρώμα συμπυκνώνονται σε μια επιβλητική εκφραστικότητα.

#colours
#untaggable σημαίνει επίσης, να καθιστά κανείς μέτρο σύγκρισης τη δική του ατομικότητα. Για παράδειγμα, με τη διαθέσιμη επένδυση της κολόνας C από την γκάμα του προαιρετικού εξοπλισμού, με δυνατότητα χρωματικής διαφοροποίησης, η οποία υπογραμμίζει τον Coupé χαρακτήρα του Audi Q2. Στην έκδοση Audi Q2 #1 σε λαμπερό μαύρο και ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση εξοπλισμού διατίθεται επίσης σε λευκό Ibis, ασημί Ice μεταλλικό, ματ γκρι Titanium ή γκρι Manhattan μεταλλικό.

#wheels
Με τις ζάντες της Audi υπογραμμίζετε το μοναδικό στυλ και τον χαρακτήρα του Audi Q2. Παράλληλα, φροντίζουν για την ασφάλειά σας καθώς υποβάλλονται σε ειδικές διαδικασίες ελέγχου, περνούν από εκτεταμένες δοκιμές και είναι άριστης ποιότητας.

Δημοφιλή στο Protothema.gr