Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi A1, Q2, Q3

Τα κάλλη του Audi Q2

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα κάλλη του Audi Q2

Audi A1, Q2, Q3

Τα κάλλη του Audi Q2

Audi A1, Q2, Q3

Η παραδοσιακά μακροσκελής λίστα των λόγων για τους οποίους όλοι θέλουν να κάνουν δικό τους ένα Audi, περιλαμβάνει πάντα την εμφάνιση. Χωρίς υπερβολές αλλά γοητευτική παρουσία, στοιχεία που αφορούν και το Q2.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες της γερμανικής μάρκας που θα επιλέξουν το compact crossover «made in Ingolstadt» μπορούν να ρυθμίσουν πολλές πτυχές της εμφάνισης του αυτοκινήτου τους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Πρόσθετα μέρη, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με την έκδοση, δίνουν στο SUV μία sport ή τυπική off-road εμφάνιση.

#newcomer
Δεν χρειάζεται δεύτερη ματιά για να καταλάβει κανείς ότι το Q2 είναι ένα γνήσιο Audi.
Η εμφάνισή του είναι δυναμική και η παρουσία του επιβλητική. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η χαμηλή οροφή που βυθίζεται στην κολόνα C η οποία είναι σε αντίθετη απόχρωση. Αυτή η αντίθεση τονίζει τον sport χαρακτήρα του γερμανικού μοντέλου. Η πίσω πλευρά καταλήγει με ένα δυναμικό τρόπο σε μακριά αεροτομή και έναν διαχύτη σε διχρωμία. Στην πλαϊνή όψη, αυτό που ξεχωρίζει είναι η έντονη ακμή που διατρέχει κατά μήκος το αυτοκίνητο καθώς και οι κοίλες επιφάνειες στην περιοχή των θυρών. Οι τελευταίες τονίζουν τους θόλους των τροχών και κατά συνέπεια τον quattro χαρακτήρα του SUV.
Ανεξάρτητα από το ποιον δρόμο ακολουθεί το Q2 – το κάνει με τον δικό του τρόπο.
Το όχημα είναι 1.51 μέτρα σε ύψος και 1.79 μέτρα σε πλάτος. Οι προεξοχές είναι σύντομες, με το μήκος του οχήματος να φτάνει τα 4.19 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2.60 μέτρα.

 

Advertisement
Advertisement

#typicallydifferent
Για να προκαλέσει κανείς τα καθιερωμένα απαιτείται αυτοπεποίθηση. Στο Audi Q2 αυτή φαίνεται ήδη από το βλέμμα του. Με την οκταγωνική ενιαία τραπεζοειδή μάσκα ‘Singleframe’ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σχεδιαστική γλώσσα της Audi, το οποίο προσδίδει στο μπροστινό μέρος του οχήματος μια διαφοροποιημένη εμφάνιση. Και οι προαιρετικοί προβολείς εξ ολοκλήρου σε τεχνολογία LED ακολουθούν με συνέπεια την πολυγωνική σχεδίαση.  Στην προαιρετική Audi Q2 Edition #1, εκτός αυτού, προκαλούν αίσθηση οι εξοπλισμοί του μαύρου πακέτου Titanium Audi exclusive και το νέο διαθέσιμο εξωτερικό χρώμα του οχήματος σε γκρι Quantum. Ένα καλαίσθητο συμπλήρωμα στην εξωτερική γραμμή S line σε χρώμα αντίθεσης και στις χυτές ζάντες αλουμινίου
19 ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Rotor σε ανθρακί-μαύρο. Το σχήμα και το χρώμα συμπυκνώνονται σε μια επιβλητική εκφραστικότητα.

Audi-Q2-official-f640

#colours
#untaggable σημαίνει να καθιστά κανείς μέτρο σύγκρισης τη δική του ατομικότητα. Για παράδειγμα, με τη διαθέσιμη επένδυση της κολόνας C από την γκάμα του προαιρετικού εξοπλισμού, με δυνατότητα χρωματικής διαφοροποίησης, η οποία υπογραμμίζει τον Coupé χαρακτήρα του Audi Q2. Στην έκδοση Audi Q2 #1 σε λαμπερό μαύρο και ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση εξοπλισμού διατίθεται επίσης σε λευκό Ibis, ασημί Ice μεταλλικό, ματ γκρι Titanium ή γκρι Manhattan μεταλλικό.

Advertisement

Audi-Q2-official-b640

#wheels
Με τις ζάντες της Audi υπογραμμίζετε το μοναδικό στυλ και τον χαρακτήρα του Audi Q2.
Προσφέρετε στον εαυτό σας μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση με την αγαπημένη σας σχεδίαση. Παραμένοντας πάντα ασφαλείς. Διότι οι ζάντες της γερμανικής εταιρείας υποβάλλονται σε ειδικές διαδικασίες ελέγχου, περνούν από εκτεταμένες δοκιμές και είναι άριστης ποιότητας.

Advertisement