Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi A1, Q2, Q3

Τα γνήσια αξεσουάρ για το εσωτερικό του Audi Q2

Ελλάδα 12:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα γνήσια αξεσουάρ για το εσωτερικό του Audi Q2

Audi A1, Q2, Q3

Τα γνήσια αξεσουάρ για το εσωτερικό του Audi Q2

Audi A1, Q2, Q3

Ένα εντυπωσιακό όχημα με διπλό χαρακτήρα. Έτοιμο για μια off-road περιπέτεια αλλά και ιδανικό για την καθημερινή οδήγηση σε μια μεγάλη πόλη – το Audi Q2 είναι το όχημα για όλες τις συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Μοντέρνο και εξαιρετικά εξοπλισμένο, το γερμανικό compact SUV είναι ένα όχημα πόλης για καθημερινή οδήγηση και ψυχαγωγία, συνδυάζοντας την πρωτοποριακή σχεδίαση με το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και ασφάλειας.

Και παράλληλα, σε μία εποχή που για πολλούς η εξατομίκευση του αυτοκινήτου τους αποτελεί προτεραιότητα, μπορεί μέσω πληθώρας λύσεων και γνήσιων αξεσουάρ Audi να γίνει… μόνο δικό σας!

Πεντάλ αλουμινίου και foot rest
Τα υψηλής ποιότητας καλύμματα πεντάλ, από ανοξείδωτο χάλυβα και αντιολισθητικό καουτσούκ, αναβαθμίζουν το εσωτερικό του Audi Q2 σας και προσφέρουν το τέλειο σύνολο από πλευράς σχεδίασης και ασφάλειας.Τοποθετούνται σε οχήματα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Διακοσμητικό κεντρικής κονσόλας, κόκκινο misano
Η διακοσμητική επένδυση σε απόχρωση κόκκινο misano ταιριάζει τέλεια με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό του Audi Q2, χαρίζοντας μία εντυπωσιακή και μοναδική εμφάνιση στο δικό σας αυτοκίνητο.

Διακοσμητικό θυρολαβών, κόκκινο misano
Η διακοσμητική επένδυση σε κόκκινο misano διαφοροποιεί έντονα τις θυρολαβές του αυτοκινήτου. Από ένα χρηστικό στοιχείο μετατρέπονται σε σημείο εντυπωσιασμού, χαρίζοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στο δικό σας Audi Q2.

Διακοσμητικό κάλυμμα εσωτερικού καθρέφτη, κόκκινο misano
Το διακοσμητικό κάλυμμα για τον εσωτερικό καθρέφτη αυτόματης σκίασης ταιριάζει τέλεια με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό του Audi Q2. Όλα μαζί αποτελούν ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικό σύνολο που τραβά τα βλέμματα.

Advertisement

Διακοσμητικό ταμπλό, κόκκινο misano
Η διακοσμητική επένδυση σε κόκκινο misano για το ταμπλό οργάνων, ταιριάζει τέλεια με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό του Audi Q2. Όλα μαζί αποτελούν ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικό σύνολο για τολμηρές εμφανίσεις.

Advertisement

Διακοσμητικό επένδυσης πόρτας, κόκκινο misano
Η διακοσμητική επένδυση πόρτας σε χρώμα κόκκινο misano δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, αφού αποτελεί ένα άρτιο και ξεχωριστό αποτέλεσμα σχεδίασης. Ταιριάζει τέλεια με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό του Audi Q2, τονίζοντας την ήδη μοναδική του εμφάνιση.

Αρωματικό χώρου Gecko
Το αρωματικό χώρου σε σχήμα της γνωστής σαύρας Gecko σε ασημί χρώμα, τοποθετείται εύκολα πάνω στα πτερύγια του αεραγωγού, χαρίζοντας ένα ευχάριστο άρωμα στο εσωτερικό του οχήματος, διάρκειας περίπου 45 ημερών.

Θήκη απορριμμάτων
Κατά τις μακρινές αλλά και σύντομες αποδράσεις σας, τα απορρίμματα ταξιδιού πολλές φορές είναι ο ανεπιθύμητος συνεπιβάτης σας. Για τον σκοπό αυτό, η γνήσια θήκη απορριμμάτων Audi αποτελεί την ιδανική λύση!

Advertisement

Ελαστικά πατάκια
Τα πατάκια δαπέδου παντός καιρού ταιριάζουν τέλεια στο δάπεδο του Audi Q2. Είναι ανακυκλώσιμα, με αντιολισθητικό προφίλ στο πίσω μέρος τους, ενώ τα σημεία στερέωσης στο δάπεδο εξασφαλίζουν ότι παραμένουν συνεχώς στη θέση τους για τη δική σας ασφάλεια.

Προστατευτικό κάλυμμα χώρου αποσκευών
Το ιδιαίτερα ανθεκτικό κάλυμμα του χώρου αποσκευών έχει τέλεια εφαρμογή και προστατεύει ιδανικά τη μοκέτα από διαρροή υγρών, σκόνη και λάσπη.

Σύστημα αντηλιακής προστασίας, σετ 2 τεμαχίων
Τα υψηλής ποιότητας συστήματα αντηλιακής προστασίας, σας προσφέρουν σχεδόν απόλυτη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Τοποθετούνται στα πλαϊνά και πίσω παράθυρα, ενώ το πλαίσιο από εξελασμένο χάλυβα ελατηρίων κρατά τεντωμένο το από 100% πολυεστέρα ύφασμα, ακόμα και όταν το πλαϊνό παράθυρο είναι ανοιχτό.