Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi A1, Q2, Q3

Κάνε το Audi A1 σου μοναδικό

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάνε το Audi A1 σου μοναδικό

Audi A1, Q2, Q3

Κάνε το Audi A1 σου μοναδικό

Audi A1, Q2, Q3

Με πλήρη εξοπλισμό και αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης και συνδυασμών, το νέο Audi A1 είναι ο τέλειος αστικός σύντροφος. Και μάλιστα, χωρίς συμβιβασμό σε στυλ, λειτουργικότητα και ποιότητα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο A1 Sportback είναι διαθέσιμο σε μια επιλογή δέκα χρωμάτων τα οποία τονίζουν εντυπωσιακά τη γλώσσα σχεδιασμού. Η οροφή του αυτοκινήτου μπορεί να είναι προαιρετικά σε χρώμα αντίθεσης από την κολώνα Α έως την πίσω αεροτομή.

Παράλληλα, τα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεπτών, οι άκρες του μπροστινού spoiler και τα πλευρικά μαρσπιέ διατίθενται επίσης σε χρώμα αντίθεσης.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογα την έκδοση εξοπλισμού – Basic, Advanced ή S line – τα εξαρτήματα στο εξωτερικό διατίθενται σε διάφορους συνδυασμούς. Το μαύρο πακέτο styling τονίζει τον sport χαρακτήρα του αυτοκινήτου της γερμανικής εταιρείας. Με τις επιλογές “Interior advanced”, “Interior design selection” και “Interior S line”, η Audi προσφέρει στους πελάτες της πολυάριθμες δυνατότητες επιλογής χρωμάτων και υλικών.

Νεωτερισμό στο Audi A1 Sportback αποτελεί η δομοστοιχειωτή διάρθρωση των σχεδιαστικών γραμμών, η οποία παρέχει μια ιδιαίτερη ευελιξία – για πρώτη φορά ο επίδοξος αγοραστής του εν λόγω μοντέλου, μπορεί να συνδυάζει ελεύθερα μεταξύ τους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εξοπλισμούς.

Advertisement